El Barça Alusport visita Peníscola en l’estrena de la Copa del Rei

El Barça Alusport visita Peníscola en l’estrena de la Copa del Rei

El Castell Peníscola Benicarló és actualment segon a la Divisió de Plata Diego Blanco i Jacobo, tots dos amb 8 gols a la Lliga, principals referents ofensius dels de Benicarló

La Copa del Rei, de la que el FC Barcelona Alusport és l’actual campió, aixeca el teló. Els barcelonistes, però, no ho tindran gens fàcil perquè juguen a la pista del segon classificat de la Divisió de Plata de la LNFS, el Castell Peníscola Benicarló.

L’eliminatòria, a més, té doble dificultat, ja que es juga a partit únic a la pista de l’equip teòricament inferior. El Barça Alusport, a més, torna a tenir baixes importants, i no poden deixar de pensar, encara que sigui de reüll en el partit que divendres els enfrontarà amb l’Inter Movistar al Palau Blaugrana.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els homes de Marc Carmona segueixen en quadre, ja que compten encara amb les importants baixes de Jordi Torras i de Fernandao –precisament exjugador del Benicarló quan aquests militaven a la Divisió d’Honor-. En el cas del capità continua amb dolors i ja es veurà si arriba a divendres, mentre que l’hispano-brasiler evoluciona favorablement de la seva lesió.

A més, Wilde, Saad i Lozano segueixen amb dolències que arrosseguen encara del Mundial, mentre que Igor, va patir una forta contusió en el darrer partit jugat a Segòvia, que no l’ha deixat entrenar amb normalitat ni dilluns ni dimarts.

Les places de Torras i Fernandao han estat ocupades, com ja va passar en la jornada setena de la LNFS, per Eric Martel i Marc Tolrà, dos jugadors que ja saben el què és enfrontar-se amb el FC Barcelona Alusport B al Castell Peníscola Benicarló, amb el que van perdre 3-2 a la quarta jornada de Lliga.

El rival

El Castell Peníscola Benicarló és actualment segon classificat de la Divisió de Plata de la LNFS. És a només un punt del lideratge que ocupa el conjunt madrileny del Carnicer Torrejón. Els de Benicarló només han perdut dos partits i sumen 41 gols a favor per 30 en contra en 10 jornades disputades.

Ricardo Íñiquez, tècnic local, podrà comptar amb la totalitat de la seva plantilla per enfrontar-se al vigent Campió de Lliga i d’Europa. En el conjunt blau hi destaquen dos golejadors, Diego Blanco i Jacobo que ja porten 8 gols cada un en els 10 partits que s’han jugat de la Divisió de Plata de la LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut