El Barça Alusport visita l’Azkar Lugo abans de marxar a Eslovènia

El Barça Alusport visita l’Azkar Lugo abans de marxar a Eslovènia

Serà el tercer rival gallec en poc més de quinze dies, després del Santiago i el Burela És la tercera visita a terres gallegues en un mes: Supercopa (la Corunya), Santiago i Lugo El Barça Alusport viatja amb les baixes de Wilde i Gabriel

El Barça Alusport tanca l'LNFS, abans de l’aturada de cinc setmanes per la disputa del Mundial de Tailàndia, amb la visita a Lugo. És la tercera visita del conjunt barcelonista a terres gallegues en un mes –va viatjar a la Corunya per la disputa de la Supercopa, a Santiago de Compostel·la i ara a Lugo- i el tercer rival gallec en tan sols quinze dies –Santiago Futsal, CD Burela Pescados Rubén i Azkar Lugo.

Un cop acabi el matx que es juga aquest vespre a les 20.00 hores (TVGA i Esport3), els blaugrana se centraran en la disputa de l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup a Lasko (Eslovènia), però això serà a partir del proper dimarts, que és quan viatgen.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

El conjunt barcelonista arriba amb dues baixes importants a la disputa de la quarta jornada de l'LNFS: Wilde i Gabriel. Es tracta, a més, d’una jornada important, ja que, a banda de ser la darrera que es jugarà abans de marxar a Eslovènia, l’empat ahir de l’Inter Movistar a la complicadíssima pista del Triman Navarra (1-1) dóna una nova ocasió als de Carmona de ser líders de la competició.

Les baixes de Wilde i Gabriel són sensibles, encara que, en el cas del segon, s’ha actuat amb precaució, ja que té una petita ferida al peu dret que li ha impedit treballar amb normalitat els darrers dies. Per això, pensant en Eslovènia, s’ha preferit que la ferida no empitjorés i que el brasiler pugui fer repòs per estar disponible a l'Elite Round. Pel que fa a Wilde, està en el tram final de la seva recuperació –va patir un trencament muscular-, però encara no se sap si estarà a punt per poder jugar a Europa.

Pel que fa a l’àmbit estrictament esportiu, el Barça Alusport ha recuperat sensacions en els dos darrers partits de Lliga. Ha marcat 12 gols i no n’ha encaixat cap. Els jugadors, però, que en cap cas s’agafen el matx com un entrenament abans de marxar a Eslovènia, saben que el partit d’aquest vespre serà complicat, com explicava ahir Sergio Lozano, minuts abans d’entrenar-se al pavelló Terra de Lugo: “Està clar que sempre que juga el Barça és favorit, però ells no tenen res a perdre, juguen a casa seva i són gent jove que ens posarà les coses molt difícils, segur. Per a nosaltres jugar contra l’Azkar no és cap entrenament. Són tres punts molt importants per mirar de viatjar a Eslovènia i guanyar-nos la classificació per a la Final a Quatre amb les màximes garanties.”  

El rival

L’Azkar Lugo porta una victòria en els tres partits que ha disputat. Va ser en la primera jornada a la pista del recent ascendit Gáldar (5-6). Les dues derrotes han estat a casa contra el Ríos Renovables (4-7), i en la seva visita a la pista del conjunt veí del Santiago Futsal (4-2).

L’equip que entrena Diego Núñez vol donar una alegria a la seva afició. Són dies de festes a Lugo i s’espera una gran entrada al pavelló local. Pel que fa a les informacions estrictament esportives, el conjunt gallec presenta tres baixes molt importants, les de Juanpe, Johny i Cuco. El primer, amb esquinç al genoll; el segon, amb molèsties a l’adductor, i el tercer, amb una fissura al peroné.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut