El Barça Alusport visita la sempre complicada pista de l’Umacon Saragossa

El Barça Alusport visita la sempre complicada pista de l’Umacon Saragossa

Els blaugrana viatgen avui a les 10.15 hores en autocar Carmona té les baixes de Fernandao i Igor i entren en el seu lloc Tolrà i Martel La temporada passada el FC Barcelona Alusport va guanyar per 3-4

El FC Barcelona Alusport té una d’aquelles sortides complicades. Els de Carmona visiten la pista de l’Umacon Saragossa, curiosament, el proper rival dels barcelonistes en l’eliminatòria dels quarts de final de la Copa d’Espanya que es disputarà a Alcalá de Henares.

El matx es disputa a les 21.00 hores al pavelló Siglo XXI. El matx no serà retransmès per cap TV. Així doncs, el millor seguiment, com sempre, el tindreu al compte oficial de Twitter del Barça Alusport @FCBfutbolsala.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

El conjunt barcelonista arriba líder al matx corresponent a la setzena jornada del Campionat. Ho fa amb només dos punts d’avantatge sobre ElPozo Múrcia. Els blaugrana, després de dues derrotes consecutives a terres navarreses, van retrobar-se amb el triomf en el darrer partit jugat al Palau Blaugrana davant el Santiago Futsal (6-3).

Els blaugrana segueixen tenint dues baixes importants, les des Fernandao i Igor, malgrat que s’espera que d'aquí poc ja puguin estar a punt per poder formar part de la llista definitiva per a la Copa d’Espanya. En el seu lloc han entrat Eric Martel, que la jornada passada ja es va provar amb el filial, i Marc Tolrà.

El rival

El millor aval dels aragonesos és el rendiment que estan oferint en el seu pavelló. Cap equip ha aconseguit la victòria aquesta temporada. L’equip que entrena Santi Herrero té en Francisco Jesús Jiménez Román, 'Chicho', que suma 17 gols, el seu jugador més destacat juntament amb Keny, el més carismàtic. També hi destaca el porter cedit pel FC Barcelona, Dídac Plana.

El curs passat, l’equip aragonès va ser quartfinalista de l’LNFS. Aquesta temporada és vuitè a només un punt del setè classificat, el ja no tan sorprenent Ríos Renovables de Navarra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut