fcb.portal.reset.password

Ari Santos, durant el viatge. FOTO: FCB

L’AVE que ha dut el Barça Alusport anava carregat d’il·lusió. Els èxits de temporades anteriors encara son a la retina de molts dels integrants de l’actual plantilla que volen tornar a sentir el plaer de ser els millors entre els vuit equips del moment.

El conjunt barcelonista ha sortit a les 15.45 hores de l’esplanada del Camp Nou per dirigir-se en autocar fins l’Estació de Sants. Allà l’esperava l’AVE amb destinació a Madrid, que ha arribat a l’estació d’Atocha quan passaven pocs minuts de les 19.00 hores. Un cop a Madrid, mitja horeta més d’autocar rumb a Alcalá de Henares, la seu d’aquesta nova edició de la Copa d’Espanya.

Cartes, pel·lícules i molt descans

L’equip, que ha entrenat aquest matí al Palau Blaugrana, ha aprofitat les tres hores de trajecte en AVE per descansar força. Uns han aprofitat per fer una becaina, d’altres per jugar a les cartes –Lin, Wilde, Lozano-, i d’altres, com Sedano, per tenir llargues converses telefòniques amb els sers estimats.

Dijous, entrenament de 12h a 13h

L’equip ja s’aixecarà demà a l’hotel d’Alcalá de Henares on està concentrat. Aquest dijous mateix, dia que s’estrena a la competició (21.15 hores) davant l’Umacon Saragossa, els jugadors i cos tècnic del Barça Alusport tindran una primera presa de contacte amb la nova pista instal·lada per l’LNFS al pavelló Caja Madrid. Això serà a les 12.00 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();