El Barça Alusport torna al Palau després de les dues derrotes a Navarra

Els blaugrana han jugat set partits al Palau amb ple de triomfs Els de Marc Carmona sumen 31 gols a favor i només 9 en contra El Santiago Futsal és sisè classificat a set punts del conjunt barcelonista

Aquest proper divendres torna l’LNFS al Palau Blaugrana. Vint dies després del darrer enfrontament jugat pels homes de Marc Carmona al pavelló barcelonista, torna la competició domèstica. El matx serà davant d’un dels rivals que millor futbol sala estan fent aquesta temporada i que a la primera volta van arrencar un empat en el matx jugat a Santiago de Compostela.

Imbatuts al Palau

Després de dues ensopegades consecutives a terres navarreses –Rios Renovables (5-4) i Triman Navarra (3-1)-, el FC Barcelona Alusport torna a jugar a casa on s’està mostrant  intractable.

A data d’avui els homes de Marc Carmona han jugat set partits de Lliga al Palau. En tots els casos, els resultats han estat sempre favorables al conjunt barcelonista. I és que l’actual campió de Lliga suma set triomfs amb un balanç de 31 gols a favor i només 9 en contra. A més, en tres d’aquests set partits, la porteria blaugrana ha acabat a zero.