El Barça Alusport tanca al Palma Arena un any inesborrable

El Barça Alusport tanca al Palma Arena un any inesborrable

Els blaugrana volen mantenir els tres punts d’avantatge sobre l’Inter i els sis respecte a ElPozo Wilde és l’única baixa d’un equip que repeteix la convocatòria de Melilla Després del matx, vuit dies de vacances fins al dia 31, que es tornen a entrenar

El FC Barcelona Alusport tancarà l’any 2012 en una de les pistes que, històricament en les darreres temporades, més els ha costat de guanyar. El cert és, però, que els locals no passen per un bon moment, ja que són penúltims amb només cinc punts.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els de Marc Carmona passen per un bon moment de joc i resultats. Des que van tornar del Mundial, els barcelonistes no coneixen la derrota i, a més, han guanyat rivals directes com l'Inter Movistar o El Pozo Múrcia, per acabar sent campions de la fase regular.

Aquest dissabte a les 12.00 hores (IB3), però, visiten el Palma Arena, un pavelló fred que no els sol portar bons records. En les darreres temporades han perdut, han guanyat als penals una eliminatòria de Copa del Rei i han vençut amb un marcador ampli però “injust”, com afirma el mateix tècnic barcelonista. L’única baixa és la de Wilde, que torna a ser substituït pel jove Eric Martel.  

El rival

El Fisiomedia Manacor és, actualment, el penúltim classificat de l'LNFS. Només ha guanyat un dels nou partits jugats fins ara. Tomás de Dios, extècnic de Jesús Aicardo al Lobelle Santiago, mirarà de canviar el rumb d’un equip que té bons jugadors però que ha entrat en una dinàmica negativa de la qual és complicat sortir-ne.

S’espera que el Palma Arena presenti una entrada que fregui el ple dels 7.000 espectadors per rebre el líder de la Divisió d’Honor. Els mallorquins busquen que el matx sigui un punt d’inflexió, però saben que no tenen el rival més idoni per fer-ho. De tota manera, s’aferren al tòpic que no hi tenen res a perdre i sí molt a guanyar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut