fcb.portal.reset.password

Una imatge de l'entrenament d'aquesta tarda / FOTO: Germán Parga - FCB

Els brasilers del Dinamo i del Barça saludant-se quan uns acabaven i els altres estaven a punt d'entrar / FOTO: Germán Parga - FCB

El FC Barcelona Alusport ja s’ha entrenat a Tbilissi. No ha estat al pavelló on es disputaran tots els partits, però sí que ho ha fet a l’Arena Sports Complex, una gran instal·lació amb gimnàs i piscines que també té una petita pista de futbol sala on els homes de Marc Carmona s’han exercitat suaument després del llarg viatge des de Barcelona.

Ari, la millor notícia d’un dia molt llarg

La sessió ha començat passades les 7 de la tarda i ha tingut una grandíssima notícia. Sense tenir l’alta i sense estar recuperat per a la disputa d’aquesta Final a Quatre, Ari Santos s’ha tornat a sentir jugador d’aquest equip en un desplaçament.

Treballant com ningú a Barcelona ha pogut arribar a Tbilissi amb bones sensacions, i ha pogut fer l’escalfament i el rondo amb els seus companys. Després, al costat del recuperador Marcel Moreno, el brasiler ha fet una part de l’entrenament més específica a banda, mentre els seus companys repassaven aspectes tàctics.

Retrobament amb els brasilers del Dinamo

El Dinamo de Moscou començava el seu entrenament un cop acabés el seu el Barça Alusport. Els jugadors de l’equip moscovita esperaven pacientment els darrers exercicis d’estirament darrere d'una porta. Quan aquesta s’ha obert, els jugadors brasilers d’un equip i de l'altre, majoria en els dos grups, no han perdut l’ocasió de saludar-se, somriure i desitjar-se sort en els seus respectius enfrontaments de semifinals. Els dos finalistes de la temporada passada a Lleida es podrien tornar a trobar a Geòrgia si superen el Kairat Almaty i l’Iberia Star, respectivament.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();