El Barça Alusport s’estrena als play-off a la pista de l’equip revelació de l’LNFS

El Barça Alusport s’estrena als play-off a la pista de l’equip revelació de l’LNFS

La vuitena plaça dels de Tudela els ha permès jugar per primer cop els play-off També van disputar la Copa d’Espanya per primer cop a la seva història El Barça arriba amb les baixes de Cristian i Saad

Comença el play-off al títol i ho fa amb un bon partit de futbol sala entre el líder de la fase regular i actual campió de Lliga, el FC Barcelona Alusport, i el Ríos Renovables de Navarra, l’equip revelació de la temporada a l’LNFS. Els de Tudela han estat un dels conjunts que més i millor han reforçat la seva plantilla aquesta temporada i el salt de qualitat que han fet ha estat notable. Els navarresos han jugat per primer cop a la seva història la Copa d’Espanya i també s’han ficat per primer cop als play-off.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els blaugranes, com ja va explicar aquesta setmana Marc Carmona al programa 'ADN' de Barça TV, no estan “per tirar coets” en l'aspecte físic, però sí que és cert que la moral ha sortit reforçada després de la victòria a la final de la Copa del Rei davant El Pozo Múrcia (6-3).

El Barça Alusport, però, ha viatjat a Tudela amb la baixa de darrera hora del porter Cristian. L’1’ barcelonista no podrà ser, doncs, a la petita pista navarresa ja que pateix un esquinç al genoll esquerre. La seva evolució en els propers dies en marcarà la disponibilitat de cara als propers enfrontaments del conjunt que entrena Marc Carmona. L’altra baixa ja coneguda és la de Saad Assis, que va caure lesionat a les semifinals de la UEFA FUTSAL Cup i al qual encara li resten uns dies de baixa.

El rival

El Ríos Renovables de Navarra és un dels equips, si no el que més, que més s’ha reforçat aquest passat estiu. Amb un bloc fet amb cara i ulls, els de Tudela han arribat on s’havien proposat i estan fent la millor temporada de la seva història. Jugadors com Lolo, Nano Modrego i el mateix entrenador, José Lucas ‘Pato’, són noms importants a l’LNFS.

Aquesta temporada ambdós conjunts s’han vist les cares en dues ocasions. A Tudela es van imposar al Barça Alusport (5-4) després d’un partit molt igualat i en què els locals es jugaven el passi a la Copa d’Espanya d’Alcalá de Henares. Ja a Barcelona, el Barça Alusport es va imposar per un clar 9-1 en el darrer partit de la fase regular, malgrat que ens els primers deu minuts el Ríos Renovables va tenir força ocasions de gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut