fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, Jordi Torras, Marc Carmona i Javier Bordas han recollit el premi al millor equip de l'any / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El FC Barcelona Alusport, que la temporada 2011/12 es va proclamar campió de la Lliga, de la UEFA Futsal Cup, la Copa del Rei i la Copa d’Espanya, ha estat reconegut aquesta dilluns al vespre per l’esport català. Les instal·lacions de l’INEFC han acollit la 16ena Festa de l’Esport Català organitzada per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) que han premiat els millors esportistes i equips de Catalunya del 2012. El Barça Alusport ha rebut el Premi a l’Equip per ser el conjunt que més èxits ha aportat a l’esport català.

El president Sandro Rosell, el directiu responsable de la secció de futbol sala Javier Bordas, el tècnic Marc Carmona i el capità Jordi Torras han estat els encarregats de recollir aquest guardó de mans del president de la UFEC David Monés i el director del diari Sport Joan Vehils. Rosell ha volgut agrair aquest reconeixement i ha lloat la figura del tècnic Marc Carmona. “Em trec el barret amb el que has fet. Podíem haver comprat la plaça a Divisió d’Honor però vam decidir que no, que calia guanyar-ho a la pista. L’èxit és personalitzat en el Marc”.

A la Festa de l’Esport Català també han assistit el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, i els directius Jordi Moix i Eduard Coll.

Tornar a dalt