El Barça Alusport, més líder

El Barça Alusport, més líder

La victòria blaugrana combinada amb l’empat del Pozo Múrcia a la pista del CD Burela serveix perquè els de Carmona s’allunyin en la lluita per ser primers a la fase regular de la Lliga L’Inter Movistar, tercer classificat, està a vuit punts

La treballada victòria del Barça Alusport a la pista de l’Inter Movistar (2-3) aquest dissabte no va ser l’únic motiu d’alegria de l’equip blaugrana. Al triomf d’ofici que va aconseguir el conjunt blaugrana cal afegir-hi l’empat que es va produir a la pista del CD Burela. El Pozo Múrcia, segon classificat, no va aconseguir el seu objectiu i va repartir-se els punts amb el conjunt de Lugo. Amb aquesta combinació de resultats l’equip de Marc Carmona és líder en solitari amb una renda favorable de tres punts per sobre dels murcians. L’Inter Movistar, tercer, està a vuit punts dels blaugranes.

Múrcia, a l’horitzó

Tot i mantenir un lleuger avantatge, l’actual campió de Lliga haurà de seguir en la mateixa línia ja que en dues setmanes visita la pista d’El Pozo Múrcia. Una victòria blaugrana o un empat podrien ser decisius de cara a aconseguir la primera plaça a la fase regular de la Lliga. Una victòria dels murcians igualaria, novament, les forces.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut