El Barça Alusport jugarà a Múrcia el partit número 13 contra El Pozo en un any i mig

El Barça Alusport jugarà a Múrcia el partit número 13 contra El Pozo en un any i mig

El balanç és favorable als de Carmona, que han guanyat set d’aquests dotze partits Sergio Lozano és el principal malson dels murcians, als quals ha marcat quinze gols El darrer duel va ser la final de la Copa d’Espanya a Alcalá de Henares (4-2)

Parlar d’un duel entre El Pozo Múrcia i el FC Barcelona Alusport és parlar de paraules majors en el món del futbol sala espanyol. Aquests dos grans equips s’han enfrontat en dotze ocasions en els darrers disset mesos. El balanç, a data d’avui, afavoreix els homes que dirigeix Marc Carmona, amb set triomfs per tan sols tres dels murcians. A més, també s’han viscut dos empats, els dos corresponents a partits de la fase regular de la temporada passada (5-5 al Palau i 4-4 a Múrcia).

En aquests dotze enfrontaments hi ha hagut un jugador, però, que ha destacat per damunt de la resta. Parlem de Sergio Lozano. El madrileny és l’autèntic malson dels murcians, als quals ha marcat ni més ni menys que 15 gols des que és jugador blaugrana (Hat-Trick a la jornada 7 de la Lliga 2011/12; un gol a la jornada 22 d’aquesta mateixa Lliga; un gol a la final del Copa del Rei 2012; vuit gols a la final del la Lliga 2011/12; un gol a les semifinals de la Supercopa 2012 i un gol a la jornada 9 de la Lliga 2012/13).

La Supercopa, el primer dels duels recents

Les semifinals de la Supercopa d’Espanya 2011, jugada a la localitat madrilenya de Torrejón de Ardoz, són la primera referència que trobem dels duels recents entre catalans i murcians. Aquell partit va acabar amb triomf clar dels barcelonistes (7-2). El matx es va jugar el 3 de setembre del 2011. Torras, Lin (2), Ari (2) i Wilde (2) van ser els autors dels gols del Barça Alusport, que es va classificar per a una final que després acabaria perdent davant l’Inter Movistar.

Empats al Palau i Múrcia en fase regular de la 11/12

Els dos partits que aquests dos conjunts van jugar en fase regular de la temporada 2011/12 van ser un autèntic espectacle. Al Palau, 5-5, amb gol final en el darrer sospir de Fernandao, i al Palacio de los Deportes de Múrcia, 4-4, amb empat final dels jugadors de Duda. Els dos partits no van estar mancats d’emoció i jugades espectaculars. Si al Palau van ser els murcians els que van manar gairebé sempre en el marcador, a Múrcia va ser el Barça Alusport qui ho va fer, i al final un gol de Kike va deixar l’empat a l’electrònic.

Dues finals a banda de la Lliga

El Pozo Múrcia i el Barça Alusport han jugat, a banda de la final de la Lliga 2011/12, dues finals de dues competicions diferents. Parlem de la final de la Copa del Rei 2012, jugada a Antequera, i de la final de la Copa d’Espanya 2013, jugada a Alcalá de Henares. En ambdós casos el triomf va ser blaugrana. A Antequera, els barcelonistes es van imposar per 6-3, amb gol inclòs del porter Cristian a les acaballes del matx; i a Alcalá, el Barça també es va imposar per 4-2, amb hat-trick del capità Jordi Torras.

Un final de l’LNFS històric

Menció a banda de tots els duels entre aquests dos grans del futbol sala europeu mereix el play-off final al títol de Lliga de la temporada passada. El FC Barcelona Alusport es va acabar imposant en el darrer partit jugat a Múrcia –els locals havien acabat primers de la fase regular- per 3 gols a 6, amb una gran actuació de tot l’equip, que va saber sobreposar-se a la gran pressió ambiental d’un pavelló que esperava aixecar un nou títol de Lliga.

Però, a banda d’aquest partit, abans se'n van viure quatre més força espectaculars i que van deixar una mica de tot. Els blaugranes van vèncer per 3-5 (primera victòria de la història dels barcelonistes a Múrcia) en el primer partit, i El Pozo va tornar les coses a lloc guanyant clarament al Palau (1-6) en el segon partit. Els de Carmona van superar els de Duda 4-1 en el tercer enfrontament, i en el quart, ja jugat a Múrcia, un gran gol de Grello als darrers instants va donar l’opció a El Pozo de jugar-se la Lliga en el cinquè i definitiu partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut