El Barça Alusport juga el primer dels tres partits contra l’Inter en un mes

El Barça Alusport juga el primer dels tres partits contra l’Inter en un mes

En la darrera visita al pavelló Caja Madrid es va guanyar la Copa d’Espanya El darrer Inter-Barça de fase regular va acabar amb empat a un El Barça té les baixes d’Ari i Aicardo; l’Inter, la d’Eka

Aquest dissabte a les 13.00 hores (Marca TV) el FC Barcelona Alusport visita la pista d’un dels equips més grans i històrics de l’LNFS. El pavelló Caja Madrid d’Alcalá de Henares tornarà a ser una olla de pressió en contra d’un Barça que ja respecten i fins i tot admiren per la trajectòria que han dut els barcelonistes en les darreres temporades. L’Inter Movistar, però, és un equip plegat de grans jugadors, alguns d'històrics i d’altres que tot just acaben d’arribar i que s’estan acoblant als sistemes del nou tècnic Jesús Velasco.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

El conjunt blaugrana arriba amb dues baixes importants, les d’Ari Santos (al qual encara li queden més de dos mesos de recuperació) i la de Jesús Aicardo, a qui encara resten unes setmanes per tornar a treballar amb el grup.

Anímicament, l’equip arriba fort i reforçat després d’haver guanyat la Copa d’Espanya i haver fet dos grans partits –a la pista de Burela i al Palau contra el Caja Segòvia. Els jugadors veuen que l’esforç d’una temporada marcada pel Mundial està resultant fructífer ara que es comencen a decidir grans coses. Líders a la Lliga, campions per tercer any consecutiu de la Copa d’Espanya, a semifinals de la Copa del Rei i tornant a ser presents a la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, la temporada dels de Carmona de moment frega l’excel·lent.

El rival

L’Inter Movistar necessita imperiosament un triomf de prestigi per reivindicar el seu paper en aquesta Lliga que molts cataloguen de "Lliga de dos" però que té molta més igualtat del que es pugui pensar. Després d’empatar a casa contra el cuer en la darrera jornada, els madrilenys es retroben novament amb el seu públic davant un rival antagònic al Burela. Passen de jugar amb el cuer a jugar contra el líder. De motivació no els en mancarà. Els d’Alcalá tenen la baixa d’Eka.

Malgrat que els partits s’han decidit sempre per petits detalls, el bagatge és favorable als blaugranes en els darrers dotze enfrontaments: nou triomfs barcelonistes per només tres derrotes. El darrer duel entre ambdós equips es va jugar al Palau i va concloure amb un 3-0 per al Barça Alusport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut