fcb.portal.reset.password

Un duel que promet emocions

Les 21.35 hores serà el moment en el que la parella de col·legiats xiulin l’inici del partit d’aquesta nit. El partit més important de la temporada fins ara, ja que una derrota eliminaria els blaugrana de la lluita pel títol de Lliga. Els de Carmona han de guanyar sí o sí i forçar el tercer i definitiu partit que es jugaria el proper diumenge a les 17.00 hores, també al Palau.

Els Torras, Fernandao, Ari, Wilde, Lozano i companyia tenen arguments sobrats per creure en capgirar l’eliminatòria. I és que a data d’avui encara no han perdut cap partit al Palau: 15 partits jugats, 14 victòries 1 empat, amb 79 gols a favor i només 15 en contra.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

El conjunt barcelonista arriba amb tota la plantilla al complet. Malgrat que molts dels jugadors arrosseguen molèsties des de fa mesos i setmanes, l’esforç per tractar de tornar a ser a una nova final de l’LNFS val la pena. El primer, però, és guanyar com sigui el matx d’aquesta nit. Després, ja hi haurà temps de pensar en diumenge i més enllà.

Esportivament parlant, el FC Barcelona Alusport té tota la plantilla al complet, és a dir, les dotze fitxes sèniors i dues més –com permet l’LNFS als Play-off- que seran completades pels habituals Marc Tolrà i Eric Martel. El d’aquesta nit podria ser un partit especial per a Sergio Lozano, que està a només un gol dels 100 amb la samarreta barcelonista. També especial ho serà, de ben segur, per a un altre exCaja Segòvia com Lin, que va marxar de la seva terra la temporada 2010/11.

El més important, però, tal i com va apuntar ahir Marc Carmona en la roda de premsa prèvia al matx és que l’equip “no es vegi condicionat per l’1-0 en contra”. Paco Sedano, en aquest sentit, també comentava a la zona mixta del Palau Blaugrana que el millor que pot passar és que l’equip faci el que sap fer “sense inventar res de nou” perquè així és com es tirarà endavant un partit que “serà complicat en algunes fases”, afirmava Carmona. L’entrenador també té clar que on no arribin ells arribarà el Palau. S’espera una gran entrada aquesta nit.

De tota manera, encara hi ha localitats lliures per si algú es vol acostar al Palau aquesta nit.

El rival

Els segovians són un equip jove i des acomplexat, que juga un futbol sala alegre i atrevit, però que pateix força quan no té la pilota. És aquí on tractarà de fer-los més mal el Barça Alusport. Per a aquest segon partit de semifinals, el tècnic David Madrid recupera Murga, possiblement un dels jugadors més hàbils de l’equip, juntament amb Antoñito.

David Madrid reconeix que s'enfrontaran a un Barça Alusport ferit i, en conseqüència, més agressiu que el del primer partit, volent portar en tot moment el compàs del partit. També és conscient que els jugadors blaugrana imposaran un ritme molt alt des del primer minut; Caja Segòvia, però, no canviarà la seva manera de jugar, sortirà a competir des del primer segon, encara que aquest estil li pugui costar encaixar molts gols com ja va passar a la fase regular (7-0).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();