fcb.portal.reset.password

Igor, un dels golejadors del Barça Alusport aquesta temporada / FOTO: Arxiu - FCB

El FC Barcelona Alusport va acabar aquest passat dissabte a Tudela la primera volta de la fase regular de l’LNFS. Malgrat la derrota final, la primera de la temporada en la competició domèstica, els de Marc Carmona ha fet una primera part de la temporada espectacular, de notable alt, només lleugerament entenebrida per un empat a Santiago de Compostela (1-1) i amb la derrota d’aquest passat dissabte a Tudela (5-4).  

La millor defensa de la Lliga

En aquesta primera volta quasi perfecta del FC Barcelona Alusport, si per alguna ha destacat el conjunt barcelonista és per la defensa. Els dos porters del Barça, Paco Sedano i Cristian, només han encaixat 19 gols (10 Cristian i 9 Sedano), sent el matx d’aquest passat cap de setmana davant el Rios Renovables el partit en el que més gols van encaixar. La mitjana de gols encaixats per partit és de 1,4. Perquè ens fem una idea de la magnitud d’aquest fet, el segon equip menys golejat és el Santiago Futsal amb 28 gols encaixats en 13 partits (2,1).

Gols molt repartits

En aquesta primera volta del campionat, també s’ha pogut comprovar que els blaugrana segueixen tenint un bon encert de cara a gol, si bé la derrota d’aquest cap de setmana els ha relegat a la segona plaça d’equips màxims golejadors de la Lliga a només un gol d’El Pozo Murcia (63 gols).

El repartiment d’aquests gols  ha estat molt divers, ja que han marcat 11 jugadors de camp, comptant també el jove del planter Eric Martel, que aquesta temporada està jugant més amb el primer equip que amb el segon degut a les lesions d’homes com Wilde, Fernandao i ara Igor.

Així està el rànquing golejador del FC Barcelona Alusport:

Lozano (11), Fernandao (10), Ari (8), Lin (8), Aicardo (6), Igor (5), Saad (3), Torras (3), Martel (3), Gabriel (2), Wilde (1).

*Cal tenir en compte que hi ha hagut dos gols en pròpia porta de rivals

Tornar a dalt