fcb.portal.reset.password

Saad seguirà vestint de blaugrana / FOTO: Arxiu - FCB

Saad, temporada 2011/12 / FOTO: Arxiu - FCB

Saad, temporada 2010/11 / FOTO: Arxiu - FCB

Saad, temporada 2009/10 / FOTO: Arxiu - FCB

Saad, el dia que va signar el seu primer contracte amb el Barça / FOTO: Arxiu - FCB

El FC Barcelona Alusport i el jugador Saad Assis han arribat a un acord per prolongar el contracte de l’ala d’origen brasiler fins al 30 de juny de la temporada 2013/14. L’acord preveu una opció d’allargar el contracte una temporada més, fins al 30 de juny del curs 2014/15.

Cinc temporades plenes d’èxits

Saad Assis, jugador d’origen brasiler però amb passaport italià, va arribar al FC Barcelona la temporada 2008/09. Després de dues temporades sent un dels jugadors més destacats de l’LNFS a les files del Móstoles madrileny, Marc Carmona va decidir portar-lo perquè formés part del seu projecte. La seva intensitat defensiva, sacrifici i bon xut amb la cama esquerra el van convertir ràpidament en ídol del Palau.

Amb el conjunt blaugrana ha estat clau en els èxits de les tres darreres temporades. Una inoportuna lesió a les semifinals de la UEFA Futsal Cup de Geòrgia, però, li va impedir jugar la recent final de la Copa del Rei guanyada pel Barça Alusport davant ElPozo Múrcia (6-3).

Molt satisfet

Saad reconeix que seguir formant part "del millor club del món" és un fet que el fa molt feliç: "És un honor seguir aquí amb aquests jugadors, els millors del món, i em sento un privilegiat per compartir vestidor amb ells". D'altra banda, l'"11" del Barça Alusport explica que, per a ell, més important que "guanyar títols" és poder "haver entrat a la història d'aquest gran club".

El seu palmarès blaugrana

UEFA Futsal Cup 2012
Lliga 2010/11 – 2011/12
Copa d’Espanya 2011, 2012, 2013
Copa del Rei 2011, 2012, 2013
Copa Catalunya 2008, 2009, 2010

Tornar a dalt