El Barça Alusport, al complet per primer cop aquesta temporada

El Barça Alusport, al complet per primer cop aquesta temporada

El tècnic blaugrana disposa dels 12 sèniors per primer cop en tota la temporada Carmona ha hagut d’esperar al partit 45 per tenir a tot l’equip al complet L’entrenador blaugrana insisteix que del 9-1 del Palau “no se’n pot fer cap lectura”

Marc Carmona i el FC Barcelona Alusport estan d’enhorabona. Han hagut de passar molts mesos i molts partits oficial, de fet tots els jugats fins ara aquesta temporada, perquè el cos tècnic barcelonista pogués confeccionar una llista de convocats amb les 12 fitxes sèniors. Concretament han hagut de passar 44 partits sempre amb alguna baixa en la llista de convocats. Ara, recuperats Saad i Cristian, el Barça Alusport estarà al complet per jugar el segon partit de l’eliminatòria de quarts de final del play-off al títol de Lliga.

L’ideal, per la via ràpida

“Seria ideal poder liquidar la sèrie el divendres. Ho intentarem. Hem tractat de mentalitzar l’equip. Penso, però, que s’assemblarà més al que vam veure a Tudela que no pas al darrer matx de fase regular al Palau. Tots els partits cal treballar-los des d’un principi”, ha explicat Marc Carmona després de l’entrenament d’aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.  

En aquest sentit, el tècnic barcelonista admet que el factor mental d’una eliminatòria és diferent dels partits de fase regular: “Ells també són conscients que vénen amb un 1-0 en contra i han de jugar totes les seves cartes. Així doncs intuïm que faran tot el possible per guanyar i utilitzarà totes les armes possibles. Hem d’intentar estar molt bé, donar al rival el respecte que es mereix, tractar de repetir algunes de les coses que vam fer bé dissabte passat, intentar estar una mica millor de cara a porteria i defensar bé les situacions que ells ens plantegin”.

Més fins de cara a porta

“Penso que des del punt de vista del concepte atacant contra la seva zona vam estar prou bé. No vam estar bé de cara a porta o també cal dir que Molina va estar sensacional. Però penso que, en línies generals, podem fer algunes cosetes millor i, com sempre, tractar de defensar bé, atacar bé i, sobretot això, tenir un pèl més d’encert de cara a porteria”, afirma clar i català Marc Carmona.

El 9-1 no serveix de referència

Respecte al matx que va tancar la fase regular, l’entrenador del FC Barcelona Alusport afirma: “No es pot fer cap lectura del partit del 9-1. Era un partit en què cap dels dos equips ens jugàvem res, malgrat que tots dos volíem guanyar. Per a nosaltres va ser un partit complicat perquè veníem d’on veníem, ells havent de jugar amb nosaltres 15 dies més tard tampoc volien ensenyar moltes coses... Per tant, aquell partit no crec que serveixi de res. Sí, els dos de Tudela. El que passa que també és cert que ells allà tenen un jugador més que és la seva afició. Jo em miro més els dos partits de Tudela que el del Palau”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut