Cristian i Torras no viatgen a Puertollano i sí que ho fa Fernandao

Cristian i Torras no viatgen a Puertollano i sí que ho fa Fernandao

Després del Mundial, Fernandao s’havia perdut el partit de Segòvia i el de l'Inter Encara hi ha jugadors com Wilde que arrosseguen molèsties importants L’equip viatjarà en tren, autocar i avió en aquest desplaçament a Castella-la Manxa

El Mundial de Tailàndia segueix passant factura al FC Barcelona Alusport. Després de les lesions de Torras i Fernandao, els més tocats, i de les serioses molèsties que han estat arrossegant jugadors com Wilde, Lozano i fins i tot Saad, ara és el torn del porter Cristian Domínguez. No tot, però, són males notícies, ja que Fernandao ja té l’alta i sí que viatjarà a Puertollano per jugar la vuitena jornada de l'LNFS.

A continuació, reproduïm els informes mèdics de Cristian Domínguez i Jordi Torras:

CRISTIAN DOMÍNGUEZ

El jugador del FC Barcelona Alusport Cristian Domínguez no viatjarà a Puertollano per disputar el partit de la vuitena jornada de l’LNFS davant el Puertollano FS. El madrileny té una contusió al múscul crural de la cuixa dreta.

La seva evolució marcarà la seva disponibilitat de cara als propers compromisos.

JORDI TORRAS

El jugador del FC Barcelona Alusport Jordi Torras Badosa tampoc viatjarà a Puertollano per disputar el partit de la vuitena jornada de l’LNFS davant el Puertollano FS. El català evoluciona favorablement de la contusió muscular de grau II al quàdriceps de la cuixa esquerra i ja ha entrat en la darrera fase de recuperació.

La seva evolució marcarà la seva disponibilitat de cara a propers compromisos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut