fcb.portal.reset.password

Carmona, en un entrenament / FOTO: Arxiu - FCB

Marc Carmona vol resoldre per la via ràpida tancar de manera matemàtica la primera plaça de la fase regular. La primera oportunitat serà aquest proper divendres a les 21.00 hores a la pista del Colegios Arenas Galdar, l’equip de les Canàries. Tot i que el tècnic admet que és complicat no pensar en tot el que vindrà la setmana que ve –amb la disputa de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup- reitera que és millor assegurar com més aviat millor la primera plaça de la fase regular.

“Jo sóc dels que afronten la vida sota la premissa de no deixar per demà el que puguis fer avui. Per tant, estem davant la primera oportunitat d’assegurar de manera matemàtica la primera plaça, ells s’estan jugant el descens directe… Hem de tractar de fer-ho demà. Ens equivocaríem molt si demà sortim a jugar pensant que no passa res si perdem, si jugo amb poca tensió tampoc passa res… Penso que seria un error de cara a la Lliga i de cara a la Copa d’Europa”, reconeix el primer entrenador del FC Barcelona Alusport.

Cal seguir en la mateixa línia

“Hem de seguir en la mateixa línia que portem en aquests darrers partits, és a dir, seriosos, bé al darrere, amb tensió, tractant de jugar bé al davant i si estem molt bé penso que tenim moltes opcions de guanyar i si ho podem matar demà, molt millor perquè mai saps el que pot arribar a passar”, explica l’entrenador blaugrana.

“En el partit jugat al Palau vam poder veure 34 minuts molt bons, en què només la falta d’efectivitat va evitar una diferència de gols més gran, i com en dos minuts ells es van tornar a ficar dins del partit. Aquesta és la grandesa del nostre esport perquè en molt poc temps pot canviar tot. Encara que sigui difícil cal oblidar el que ens ve la setmana vinent. Cal fer un partit seriós des del principi i ensenyar-los que hem anat a guanyar i assegurar aquesta primera plaça”, recorda Marc Carmona.

Aicardo, alta

“Recuperem Aicardo. No està bé encara. Té l’alta mèdica i malgrat que encara va un pèl coix, aspecte que penso que és més psicològic que cap altra cosa, pensem que li anirà bé competir abans de la Copa d’Europa per treure’s una mica aquesta mala sensació que ell pugui tenir a dins. En el cas del Jordi, encara li falta un pèl i esperarem a la propera setmana”, ha conclòs l’entrenador del Barça Alusport.

Confiança absoluta en l’equip de bàsquet

“Crec que podrem veure la primera part a l’aeroport. Tinc molta confiança, sobretot en l’'staff'. Penso que el Xavi i la seva gent han demostrat moltíssimes vegades saber treballar molt bé en aquestes situacions límit i penso que, malgrat les baixes que té l’equip, el Barça Regal és superior i estic segur que dijous vinent, malgrat que nosaltres no hi serem, tornarem a viure un gran partit aquí al Palau.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();