Carmona obre el març arribant a les 200 victòries com a tècnic culer i el tanca sumant-ne 204

Carmona obre el març arribant a les 200 victòries com a tècnic culer i el tanca sumant-ne 204

L’entrenador català es va fer càrrec del primer equip la temporada 2005/06 a Plata La temporada amb més triomfs és, de moment, l’anterior, amb 47 El percentatge de victòries del tècnic blaugrana és del 64.5 % (204 victòries en 316 partits)

Marc Carmona i el FC Barcelona Alusport estan d’enhorabona. A més del bon joc que ha exhibit l’equip al mes de març –cinc triomfs en cinc partits– i els títols que està aconseguint la secció en les darreres temporades, a nivell individual els números del tècnic català són per emmarcar.

L’entrenador del Barça Alusport ja ha superat les 200 victòries com a primer entrenador barcelonista. En el partit davant el CD Burela, que obria el calendari del mes de març de l’LNFS, va arribar a aquesta xifra, i amb el triomf davant el Puertollano, que tancava els partits jugats aquest mes, en suma ja 204 del total de 316 partits oficials dirigits (64.5% de victòries).

Temporada 2005/06

Després d’una temporada com a secretari tècnic de la secció, Marc Carmona va agafar les regnes del primer equip barcelonista a l’inici de la temporada 2005/06. L’equip, però, estava encara a Divisió de Plata, tot i que va ser aquell any que es va aconseguir l’ascens, a Gáldar. A la Lliga, de 30 partits de fase regular disputats l’equip en va guanyar 21. Ja al play-off d’ascens, va guanyar cinc dels set partits jugats. En total: 26 triomfs.

Temporada 2006/07

La primera temporada a la Divisió d’Honor va ser la més patida. En 30 partits jugats de fase regular només es van aconseguir un total de vuit victòries. Aquella temporada el Barça també va jugar tres partits de la Copa d’Espanya, que es disputava en format de grup, i només va aconseguir una victòria. En total: nou triomfs.

Temporades 2007/08 i 2008/09, amb quinze i disset triomfs cada una

L’exercici 2007/08 va acabar amb tretze victòries en 30 partits de la fase regular de l’LNFS. El conjunt entrenat per Marc Carmona, a més, també va jugar quatre partits de play-off, amb dos triomfs als quarts de final. En total: quinze victòries.

Pel que fa a la temporada 2008/09, el Barça va jugar un total de 28 partits de fase regular de l’LNFS amb setze triomfs. També va disputar dos partits als quarts de final del play-off sense cap victòria. L’altre triomf que l’equip va aconseguir i que va suposar un primer títol oficial amb Marc Carmona a la banqueta va ser la Final de la Lliga Catalana. En total: disset triomfs.

Temporada 2009/10

Aquella temporada es van disputar 40 partits. Per començar hi va haver un parell de triomfs a la Copa Catalana que van significar un nou títol. També se’n va jugar un de la Supercopa que va acabar en derrota i un parell més de la Copa d’Espanya, amb una victòria i una derrota. Pel que fa a l’LNFS, el conjunt de Carmona va jugar un total de 30 partits de fase regular, amb disset triomfs, i cinc partits de play-off al títol amb dues victòries a quarts en tres partits i cap als dos de semifinals. En total: 22 triomfs.

Temporada 2010/11

La primera gran temporada del conjunt que entrena Marc Carmona quant a títols importants es va saldar amb 39 victòries en 50 partits disputats entre quatre competicions diferents: LNFS, Copa del Rei, Copa d’Espanya i Copa Catalana.

A l’LNFS, de 30 partits de fase regular els blaugranes en van guanyar 21. Ja als play-off al títol, els de Carmona en van guanyar dos als quarts de final, dos més a les semifinals i tres a la gran final, que van acabar guanyant contra el Caja Segòvia de Sergio Lozano i Esquerdinha. Finalment, també van aconseguir sis triomfs a la Copa del Rei, que també van guanyar; tres a la Copa d’Espanya, que també van aconseguir, i dos a la Copa Catalana. En total: 39 triomfs.

Temporada 2011/12

La temporada passada l’equip va jugar un total de 56 partits, en els quals va aconseguir la impressionant xifra de 47 triomfs. En els 30 partits de fase regular va obtenir 23 triomfs, cinc empats i dues derrotes. Ja al play-off al títol, set victòries més per acabar guanyant la Lliga. També va disputar vuit partits de la UEFA Futsal Cup (tres de la Main Round, tres més de la Ronda Ellite i dos de la Final a Quatre), amb set victòries i només un empat.

Pel que fa a la Copa del Rei, sis victòries en sis partits. A la Copa d’Espanya, tres triomfs en tres partits jugats. I, finalment, a la Supercopa d’Espanya, dos partits jugats i una sola victòria a les semifinals davant l’Inter Movistar. En total: 47 triomfs.

Temporada 2012/13

Aquesta temporada el FC Barcelona Alusport ha jugat un total de 33 partits. A manca de cinc jornades perquè s’acabi la fase regular de l’LNFS, els homes que entrena Marc Carmona per vuitena temporada consecutiva han guanyat disset dels 21 partits jugats. També han guanyat tres partits de la UEFA Futsal Cup, quatre a la Copa del Rei, tres a la Copa d’Espanya i un a la Copa Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut