fcb.portal.reset.password

Marc Carmona Copa d'Espanya / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Amb la Copa segueix l’era triomfal del Barça Alusport i el seu entrenador, Marc Carmona, no podia ser més feliç després del triomf per 4-2 contra ElPozo de Múrcia. “Ha estat duríssim. Hem patit i alhora hem estat molt bé. Havíem arribat a la Copa amb alguns dubtes, però hem competit molt bé en els tres partits”, assegurava.

El tècnic ha valorat la dificultat de superar un rival d’aquesta entitat i que fins i tot s’ha avançat al marcador:  “El Pozo ha sortit molt fort però a partir del minut 10 hem anat igualant les coses. A favor de marcador hem jugat més còmodes, encara que ells són un equip extraordinari”.

En valorar el nou títol del futbol sala blaugrana, Carmona s’ha tret el barret davant dels seus jugadors: “Estem posant la secció en un lloc molt alt. Tenim gent que quan toca posar-se la granota de treball ho fa”.

A continuació reproduïm les impressions dels campions de Copa:

Paco Sedano

“Hem fet història, és molt difícil guanyar tres copes. Aquest equip en els moments difícils s’uneix i es creix”.

“M’he trobat molt bé físicament i mentalment. El treball diari es nota”.

Fernandao

“Felicitar l’equip per l’actitud des el principi. Ha demostrat la seva qualitat”.

Ari

“Estic molt content. Hem patit molt, però ens ho hem merescut”.

Lozano

“És un títol especial perquè ha estat a casa, amb la meva família”.

“Guanyar tres Copes és molt complicat, tenim un autèntic equipàs i es treballa molt”.

Lin

“Ha estat una setmana dura, però queda energia per celebrar-ho. Moltes gràcies a tots els que ens han vingut a donar suport”.

Aicardo

“Tinc molt alegria per aconseguir el meu primer títol amb el Barça Alusport”.

Jordi Torras, MVP

El trigolejador Jordi Torras ha estat escollit Millor Jugador de la Copa. El capità es mostrava exultant: “Estem fent història i no ens hem de posar sostre. Teníem més pressió i aquest grup és espectacular. És un orgull formar-ne part”. I continuava: “Hem començat la temporada malament, però en una competició com aquesta tots ens hem posat la granota de feina i l’hem guanyat”.

Tornar a dalt