fcb.portal.reset.password

Carmona i el seu segon, Albert Canillas / FOTO: Arxiu - FCB

En menys de 24 hores, el FC Barcelona Alusport ha arribat de Melilla i ja ha marxat cap a Mallorca, on aquest dissabte jugarà el darrer partit de l’any 2012 davant el Fisiomedia Manacor, un conjunt que no passa pel seu millor moment, però davant el qual mai s’han fet bons partits a la seva pista. És per això que Carmona avisa que no li agradaria “marxar de vacances amb mal regust de boca”.

Un Fisiomedia necessitat

“Ells no estan bé. Han canviat d’entrenador, han canviat jugadors. Ha estat una sorpresa per mi la seva classificació. Porten molt temps sense guanyar… Però vaja, nosaltres allà hem fet tres partits bastant dolents: el primer any vam perdre, després a la Copa vam passar per penals, i  a la Lliga vam guanyar amb un marcador final molt ampli però molt injust, després d’una primera part dolentíssima”

Puntuar contra el Barça, un al·licient

“El fet que tots els rivals que juguen contra nosaltres venguin durant la setmana que no hi tenen res a perdre i que hi van a totes, ja hi estem acostumats. Evidentment per a ells seria un punt d’inflexió, tenint en compte la dinàmica que porten, guanyar o puntuar davant del Barça.”

Un darrer esforç

“És cert que portem tres punts d’avantatge respecte al segon, és cert que hem fet un esforç molt gran després del Mundial per intentar estar bé davant d’ElPozo, davant de l'Inter, a Segòvia... Però el cert és que són tres punts iguals i que marxaríem amb molt mal regust de boca de vacances de Nadal si perdéssim a Manacor i tornéssim a estar empatats amb el segon; per tant, s’ha de fer un esforç més i, sobretot, tractar de millorar alguns aspectes per poder guanyar.”

Un 2012 per emmarcar

“El fet de poder repetir els títols més destacats va ser molt important per a nosaltres. No volíem tenir només un any bo i que es digués que havíem estat un equip efímer. Penso que repetir la majoria de títols va ser una confirmació que realment podíem donar continuïtat a aquest nivell i, per tant, estem molt contents des d’aquest punt de vista.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();