fcb.portal.reset.password

Carmona espera fer un bon partit contra l'Inter Movistar / FOTO: Arxiu - FCB

Marc Carmona era un home satisfet ahir a la nit. El bon resultat i, sobretot, el fet que el tècnic del FC Barcelona Alusport pogués fer rotacions pensant en l’important partit d’aquest divendres davant l’Inter Movistar van ser les notes més positives del partit jugat a Peníscola.

Parlant sobre el format de la Copa del Rei, Carmona es va mostrar crític amb el sistema de competició: “Crec que és força injust, ja que ja sabem que en aquest esport jugant lluny de casa teva és molt fàcil perdre un partit. Nosaltres fa dos anys que hem patit força en diverses eliminatòries i ja s’ha vist ara que han caigut sis equips de Divisió d’Honor. Entenc que és un format atractiu, però costa molt vèncer fora de casa”.

L’entrenador barcelonista, a més, va afegir en aquest sentit que entenia que el format “no era dolent per a equips de diferents categories”: “Quan es tracta d’equips de la mateixa categoria penso que el més just seria fer un sorteig. Crec que, de la mateixa manera que ens passa a la Copa d’Europa, no és normal que el públic del Palau no pugui gaudir d’eliminatòries de la Copa del Rei, tret de la semifinal”.

Inter, ferm candidat a tot

Superat el matx dels setzens de final de la Copa del Rei, arriba el moment de pensar en l’Inter Movistar, el rival d’aquest divendres a les 21.00 hores. L’entrenador del FC Barcelona Alusport afirma sense dubtar que el conjunt madrileny “és un gran rival, candidat a guanyar tots els títols”.

Marc Carmona, però, adverteix que malgrat que el seu equip “no arriba en el millor moment” espera fer “un gran partit”: “El partit de Copa ens ha anat bé per donar minuts als més joves, rotar molt i no desgastar-nos gaire. La gent continua molt tocada (Sergio, Wilde, Gaby...) i seguim tenint les baixes de Fernandao i Torras, que no sé si estaran per divendres. De tota manera, el cert és que és un partit molt bonic, important, i jugant-lo a casa esperem poder fer un bon paper”.  

Una fase regular curta

El fet que aquesta temporada hi hagi 14 equips condiciona molt més una fase regular que és més curta. És per això que Carmona avisa: “No és decisiu, però aquest any, amb 14 equips, la fase regular és curta, amb 12 punts menys en disputa. Per això penso que si hi ha un equip que es destaca cinc o sis punts serà molt difícil recuperar-los. Hi ha també el tema de la Copa, que torna a haver-hi caps de sèrie, per això podem dir que sí, el partit és important, però no decisiu”.

Elogis per a Martel

En el partit d’ahir a Peníscola, va tenir, un cop més, un paper destacat un dels joves del planter que pugen amb més força. Es tracta d’Eric Martel, més conegut com ‘Nakata’. L’entrenador del FC Barcelona Alusport no va escatimar elogis a l’hora de valorar no només la tasca de Martel, sinó d’altres jugadors del planter que tant estan ajudant el primer equip aquesta temporada: “L’Eric puja amb molta força. Fa molt temps que s'entrena amb nosaltres. Em sembla que ha jugat tots els partits oficials que hem jugat aquesta temporada, tret d’un. Nosaltres tractem de mimar-lo, cuidar-lo i tractar que relativitzi una mica quan comet alguna errada. Segurament l’Eric és el que està més a prop ara, però tenim moltes esperances en ell, en el Marc i en d’altres. Ja no és un tema de donar-li minuts, sinó que ens ajuda en moments importants.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();