fcb.portal.reset.password

Carmona ha parlat del partit d'aquest dimecres / FOTO: Arxiu - FCB

Marc Carmona és prudent. Malgrat el contundent 5-0 del partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei, l’Inter Movistar és un gran equip que “per història, per tradició i per la quantitat de títols que té, no sortiran a llençar el partit”. L’entrenador barcelonista incideix en un factor clau, el mental, per saber superar “algunes situacions que en un partit de Lliga normal no es donarien”.

Preparats des del primer minut

“Ells han de sortir a totes. Hem d’estar preparats perquè des del minut 1 ens pressionaran molt des de dalt. Hem d’estar preparats per si, en funció de com vagi, ataquen de cinc més aviat del que podria passar en un partit de Lliga. És un equip que per història, per tradició i per la quantitat de títols que té estic segur que no sortiran a llençar el partit. Hem d’estar preparats perquè tàcticament ens poden presentar algunes situacions que en un partit de Lliga normal no es donarien”, comenta el tècnic del FC Barcelona Alusport.

“Com he dit abans és un partit amb unes connotacions tàctiques diferents. És evident que portem una renda important, però també és cert que el dia que ens vam despistar a Saragossa ens van marcar vuit gols... El nostre esport és molt dinàmic, de molta transició ràpida i en molt poc temps passen moltes coses, per això caldrà estar bé mentalment. El millor plantejament és anar a guanyar el partit”.

A la recerca de la tercera final consecutiva

Carmona és conscient de la importància del matx. El fet de poder jugar la tercera final de Copa del Rei consecutiva és prou rellevant: “És un partit importantíssim per a nosaltres perquè podríem repetir final de Copa del Rei per tercera temporada consecutiva. En el futbol sala no estem acostumats a jugar partits d’eliminatòria i per això cal estar bé mentalment, perquè mai saps com et poden plantejar el partit”.

Marcador injust a l’anada

Carmona es caracteritza per dir sempre el que pensa i en aquest cas no ha estat una excepció. El tècnic del Barça Alusport creu que el marcador del partit d’anada no va ser fidel al que es va poder veure sobre la pista del Palau: “El marcador del partit d’anada no reflecteix el que va passar sobre la pista. A la mitja part, el marcador de 3-0 va ser molt injust. L'Inter va fer mèrits per haver fet més d’un i més de dos gols. Hauria estat més just un empat que el 3-0. La nostra reflexió és que hem de fer-ho millor que aquell dia. Crec que l’única diferència d’aquell dia va ser la falta d’encert respecte a la nostra”.

Igor destaca el potencial de l’Inter

“Serà un partit tancat. Ells segur que sortiran a atacar i esperem que nosaltres estiguem amb prou confiança i concentració i tractarem de sortir amb la victòria d’allà”.

“L’Inter té jugadors de moltíssima qualitat a l’un contra un. Juga força obert, tenen un bon entrenador i és un gran equip i segur que serà un bon partit per a l’espectador”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();