fcb.portal.reset.password

Carmona, en una acció d'un partit jugat al Palau / FOTO: Arxiu - FCB

La tercera final de Copa del Rei consecutiva o la sisena, si comptem les Copes d’Espanya també, és a tocar. El FC Barcelona Alusport se les tornarà a veure amb el rival amb què més cops s’ha vist les cares a les finals, ElPozo Múrcia. L’equip arriba en un bon moment. “Hem entrenat molt bé”, assegura el tècnic del Barça, que espera "gaudir de la final".

Carmona ha explicat, entre altres coses, que Ari Santos “s'ha entrenat tota la setmana amb el grup, es troba bé i amb confiança, però ha estat tres mesos aturat i, per tant, no té el ritme de competició”. Pel que fa a Gabriel, ha declarat: “S'ha entrenat una mica i té molèsties al genoll, però entenem que en una final ha de patir i comptem amb ell”.

Torras, amb fam de títols

Pel que fa al capità, Jordi Torras ha dit que espera que la Copa del Rei segueixi lligada al nom del FC Barcelona, l’únic equip que té aquesta competició. Torras ha explicat: "Si l’equip segueix tenint la pressió dels títols és perquè significa que seguim guanyant”, i tot i reconèixer que per a l’equip “va ser un pal molt dur no poder guanyar la Champions” el que toca “és seguir guanyant títols i ara el que toca és la Copa del Rei”.

Tornar a dalt