Carmona afirma que el partit contra el Saragossa no creu que els “serveixi de cara a la Copa”

Carmona afirma que el partit contra el Saragossa no creu que els “serveixi de cara a la Copa”

El Barça Alusport viatja demà mateix cap a Saragossa amb les baixes d’Igor i Fernandao

Marc Carmona està content per com ha treballat el seu equip aquesta setmana. Malgrat seguir comptant amb les baixes de Fernandao i Igor, que s’espera que puguin estar a punt per a la Copa d’Espanya, el tècnic barcelonista afronta amb optimisme el matx d’aquest divendres a les 21.00 hores al pavelló Siglo XXI de Saragossa.

Un pèl millor

“L’equip esta bé. Hem entrenat molt bé aquesta setmana, malgrat que encara tenim alguns problemes. Seguim amb les baixes d’Igor i Fernandao; el Sergio segueix amb molèsties al glutis que li impedeixen xutar amb l’esquerra; en Jordi ja està recuperat, i Wilde cada cop va a millor i va agafant més ritme... En general estem un pèl millor”, afirma el primer entrenador del FC Barcelona Alusport.

No servirà com a referència

El rival d’aquest divendres serà el mateix amb el qual s’enfrontaran als quarts de final de la Copa d’Espanya. Marc Carmona, però, creu que no servirà com a referència a tenir en compte: “No crec que serveixi de cara a la Copa aquest partit. Són partits totalment diferents. A la Copa ells no hi tindran res a perdre.”

Rememorant el matx de la temporada anterior a Saragossa, l’entrenador del FC Barcelona Alusport recorda que va ser un partit de bojos: “La temporada passada va ser un partit força estrany, amb decisions arbitrals difícils d’entendre i que vam guanyar de miracle en els darrers segons. Recordo que vam tenir dues expulsions, dos penals dobles en contra... va ser un autèntic miracle guanyar aquell partit.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut