Carmona adverteix dels perills d’un Santiago Futsal que manté la filosofia dels darrers anys

Carmona adverteix dels perills d’un Santiago Futsal que manté la filosofia dels darrers anys

Marc Carmona continua amb la baixa de Wilde, però recupera Gabriel El tècnic barcelonista destaca l’esperit del seu rival, un equip sempre complicat a casa seva Lozano destaca l’esperit dels gallecs, un equip “que porta els partits al límit”

Darrera sessió de treball dels homes de Marc Carmona a Barcelona. La Ciutat Esportiva ha estat l’espai físic en el qual han desenvolupat l'entrenament un dia abans de marxar cap a Santiago de Compostel·la. Els blaugrana, que tenen previst exercitar-se a terres gallegues demà, viatjaran amb la baixa de Wilde i l’alta de Gabriel.

L’entrenador del Barça Alusport i Sergio Lozano han comparegut davant dels mitjans i tots dos han volgut destacar l’esperit del Santiago Futsal, antic Lobelle Santiago, que ha canviat de tècnic però que manté la filosofia de les darreres temporades.

Avisats per les darreres temporades

En les darreres sis visites al pavelló Fontes do Sar, els blaugranes han aconseguit tres victòries, dos empats i han patit una derrota. Els partits han estat d’autèntica bogeria i és per això que Carmona avisa: “Sabem el que ens podem trobar. Hem viscut mitges parts en les quals hem marxat perdent per 4-1 i 5-1, per tant, estem més que avisats.”

Pel que fa al retorn d’Aicardo a la que va ser casa seva les darreres temporades, Marc Carmona espera que no li afecti: “Aicardo està amb més confiança. Les dues darreres setmanes d’ell han estat molt bones i divendres passat va estar força bé, tenint en compte la dificultat del partit i la novetat que va ser per a ell. Sabem que el dissabte serà un partit especial per a ell, però també esperem que no li afecti.”

Lozano parla de la intensitat gallega

Pel que fa a Sergio Lozano, el madrileny ha destacat del Santiago Futsal el seu esperit combatiu: “Sabem que és un conjunt que ha mantingut la filosofia de les darreres temporades i que no dóna mai una pilota per perduda. Són durs i porten els partits al límit. Per això caldrà estar molt atents, perquè ja sabem amb què ens podem trobar.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut