fcb.portal.reset.password

Marc Carmona vol mantenir la tensió de l'equip / FOTO: ARXIU FCB

El Barça Alusport s’enfronta aquest dissabte al Puertollano FS (18.30h) en la vuitena jornada de l’LNFS. Els de Marc Carmona arriben a la cita després de la important victòria davant l’Inter Movistar i abans de rebre ElPozo Múrcia. “Són enfrontaments directes on hi ha alguna coseta més que aquests tres punts que ens juguem”, indicava el tècnic.

El matx arriba, doncs, en ple Tourmalet, en un moment clau de la temporada on hi ha partits importants. L’enfrontament, ha dit Carmona “ve entre el de l’Inter i el d’ElPozo i hem d'estar atents. Seria una pena que se'ns escapés algun punt després d'haver guanyat l'Inter i tenint en compte que ens ve ElPozo la setmana vinent”, ha avisat.

Recuperar Fernandão, una gran notícia

El brasiler Fernandão ha tornat a la convocatòria després de passar unes setmanes recuperant-se d’una lesió. El ‘6’ culer és un dels puntals de l’equip, i tal com ha assenyalat el seu entrenador: “És un jugador molt diferent, no només aquí, sinó a Europa i al món, un jugador que ens dóna profunditat, que juga molt bé d'esquena a porteria, que ens dóna aquell respir quan trepitja la pilota... és una gran notícia que torni”.

Pel que fa a la recuperació de la resta de jugadors mundialistes que encara tenen molèsties, Carmona ha reconegut que “anem fent, setmana a setmana”, i és que l’exigent calendari de competició que han de suportar els sis jugadors implica anar amb peus de plom. “Mentre puguem anar recuperant-ne algun ja estem contents”.

La Final Four, lluny de casa

El Barça Alusport ja sap que haurà de fer un desplaçament notable per jugar la Final Four d’enguany. La seu escollida ha estat Geòrgia i Marc Carmona té clar que, tot i ser “un desplaçament difícil perquè vingui gent a donar-nos suport”, vol lluitar per revalidar el títol de campió d’Europa. “Sabíem que si volíem repetir Copa d'Europa ho havíem de fer amb la dificultat afegida de jugar fora de casa”, ha acabat dient.

Tornar a dalt