fcb.portal.reset.password

Aicardo, Ari i Wilde celebren un dels gols / FOTO: RUBÉN DE PEDRO - LNFS

El Mundial no ha passat factura al Barça Alusport. Tot i comptar amb les baixes per lesió de Jordi Torras i Fernandao, l'equip de Marc Carmona ha aconseguit un treballat triomf a Segòvia, on ha remuntat un 2-0 advers. Les dianes d'Aicardo, en el primer temps, i de Lozano (2), Ari i Lin, en el segon, permeten al Barça Alusport encadenar la quarta victòria consecutiva i reprendre la Lliga -aturada des de fa sis setmanes- de la millor manera possible.

2-1 a la mitja part

El Caja Segovia s'ha posat per davant en el marcador en el minut 7. Un gol de Murga, que duia pocs minuts a la pista, ha avançat un equip local que ja hauria pogut marcar abans, si no hagués estat per les decisives intervencions de Cristian. Res ha pogut fer el porter blaugrana, però, en l'acció del 2-0, obra de José Carlos en el minut 12.

Aicardo, el millor home del Barça Alusport en la primera part, juntament amb Cristian han obert finalment el marcador dels visitants en l'últim minut de la primera part. Ho mereixia l'equip de Marc Carmona, que se n'ha anat amb un 2-1 per sota al descans.

Remuntada perfecta

El Barça Alusport ha sortit molt més endollat en la segona part i, dos minuts més tard, Lozano ha marcat un gol per l'escaire després d'una gran jugada de Gabriel i Saad. Era el 2-2. Els visitants, ara sí superiors al seu rival, han aconseguit culminar una gran remuntada gràcies als gols d'Ari Santos -autor d'una genial vaselina-, Lin i un més de Lozano, ja amb el Caja Segovia jugant amb el porter-jugador i sense Víctor, que s'ha hagut de retirar lesionat.

La fitxa

Caja Segovia, 2
Barça Alusport, 5

Caja Segovia (2+0):  Herrero, David, Fabián, Borja, José Carlos (cinc inicial), Antoñito, Murga, Palomeque, Víctor.

Barça Alusport (1+4): Cristian, Ari, Aicardo, Lin, Igor (cinc inicial), Wilde, Gabriel, Saad, Lozano.

Gols: 1-0, Murga, min 7; 2-0, José Carlos, min 12; 2-1, Aicardo, min 19; 2-2, Lozano, min 22; 2-3, Ari, min 31; 2-4, Lin, min 35, i 2-5, Lozano, min 38.

Àrbitres: Sánchez i Morón.

Tornar a dalt