Brasil supera Portugal (1-3) i fica el cap als vuitens

Brasil supera Portugal (1-3) i fica el cap als vuitens

Gabriel, únic blaugrana titular a la selecció brasilera Primer partit del Mundial que cap dels tres blaugrana marca Brasil jugarà els vuitens el dia 12 a les 12.30 hores davant d’un rival encara per definir

La selecció del Brasil és la primera de les que té jugadors del FC Barcelona en aquest Mundial que ja s’ha classificat per a la següent fase del Campionat del Món que s’està disputant a Tailàndia. Els brasilers, amb Gabriel en l’equip inicial, han superat Portugal per 1-3.

Superiors

El Brasil ha estat superior a Portugal, malgrat que els lusitans han aconseguit anivellar el primer gol de Fernandinho mitjançant Cardinal, que als 13 minuts empatava gràcies a una genial combinació amb l’estrella portuguesa, Ricardinho.

Malgrat això, el Brasil, que també ha comptat amb la participació de Wilde i Ari Santos, ha tingut més possessió de pilota i més xuts a porteria, a banda d’un pal de Fernandinho en els primers compassos del matx.

El porter-jugador mata les opcions portugueses

Després de l’1-2 marcat per Fernandinho (min 28) –el primer havia estat obra de Simi (min 12)-, s’ha arribat al tram final del matx amb opcions d’empat encara per als portuguesos. Aleshores, el tècnic lusità ha arriscat amb el porter-jugador (Gonçalo) i el Brasil ho ha aprofitat per tancar el matx amb un gol de Neto de camp a camp  i sense porter quan mancaven 45 segons per al final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut