fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça Alusport, després d'un partit. FOTO: Arxiu - FCB

El Barça Alusport continua marcant la pauta. Líder a la Lliga, classificat per a la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup i amb la Copa d’Espanya al sac, els culers ho han aconseguit, tot i haver hagut de fer front a baixes de pes durant tota la temporada.

En tornar del Mundial de Tailàndia, Fernandao, Torras, Wilde i Igor, entre d’altres, van haver de fer un parèntesi per a la recuperació. Aquest últim precisament va haver de superar una lesió important a principis de curs.

Ari, el principal damnificat

Fernandao ha hagut d’enfrontar-se a molèsties intermitents des de l’inici de la Lliga; Cristian i Paco Sedano, també, i Wilde i Torras han hagut de fer front a períodes de recuperació. L’equip ha seguit endavant i actualment ho fa sense Ari Santos, un dels puntals. Ara, però, ha hagut de passar pel quiròfan per ser intervingut de la lesió a la cama dreta.

No hi ha treva

Marc Carmona i els seus homes, però, no deixen de prémer l’accelerador. L’última victòria a l'LNFS per 7-0 al Caja Segòvia n’és la prova més recent. A més, l’equip acaba de dur a les vitrines la Copa d’Espanya i té a l’horitzó la final a quatre de la UEFA Futsal Cup. Aquests i molts més són motius per admetre que el Barça Alusport pot amb tot, que no canvia ni deixa de treballar malgrat els múltiples entrebancs consecutius que s’ha trobat durant el curs.

Cal donar valor al que està fent aquest equip tenint en compte els nombrosos contratemps que està tenint. Tot i això, líder de l'LNFS, campió de la Copa d'Espanya, a semifinals de la Copa del Rei i classificat per a la Final a Quatre.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();