Barça Alusport i Marfil Santa Coloma jugaran dissabte el millor derbi de les darreres temporades

Barça Alusport i Marfil Santa Coloma jugaran dissabte el millor derbi de les darreres temporades

En les darreres cinc temporades hi ha hagut quatre enfrontaments al Palau El curs 2007/08 el Marfil no era a la Divisió d’Honor El balanç al Palau es favorable als blaugrana, amb tres triomfs i una derrota

El FC Barcelona Alusport i el Marfil Santa Coloma jugaran aquest dissabte (16.15 hores) el derbi més igualat de les darreres temporades. I és que en els últims cinc exercicis hi ha hagut fins a quatre enfrontaments directes al Palau Blaugrana –recordem que el Marfil no era a la Divisió d’Honor el curs 2007/08. El balanç, però, és favorable als barcelonistes aquestes cinc darreres temporades, ja que s’han imposat en tres dels quatre partits jugats al pavelló barcelonista. Actualment, el Barça és líder i el Marfil és el setè, amb clares opcions de ser a la propera edició de la Copa d’Espanya.

2008/09, única victòria del Marfil

Per trobar l’única victòria del conjunt de Santa Coloma al Palau Blaugrana en les darreres cinc temporades ens hem de remuntar a l’exercici 2008/09, quan el Marfil es va imposar per 0 gols a 2. El matx es va jugar l’1 de maig del 2009, i els golejadors de l’equip blanc van ser Guille i Segura. El Barça va formar d’inici amb Cristian, PC, Chico, Javi Rodríguez i Igor.

Tres triomfs seguits blaugrana

Els Barça-Marfil de les últimes tres temporades han estat sinònim de gols i partits controlats per part del conjunt barcelonista. De fet, la mitjana golejadora dels de Carmona aquests darrers exercicis ha estat de sis gols a favor, una dada força rellevant de com van anar els enfrontaments.

El curs 2009/10, el FC Barcelona es va imposar per un clar 5-1 amb un hat-trick de Fernandao i amb gols d’Ari Santos i Saad Assis. La dianal visitant va ser obra de l’ara Pitxitxi de l’LNFS, Dani Salgado, que militava a les files colomenques abans de fer el salt a ElPozo Múrcia, on va jugar dues temporades.

La següent temporada, la 2010/11, va ser la d’una golejada barcelonista històrica (8-0). A més, el millor del cas és que en aquell partit els vuit gols del matx els van marcar vuit jugadors diferents: Torras, Fernandao, Saad, Javi Rodríguez, Wilde, Lin, Chico i Igor.

Finalment, en el darrer curs, el Barça Alusport es va imposar per un clar 5-0, amb doblet golejador de Wilde i gols de Lozano, Torras i Igor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut