Barça Alusport i Marfil Santa Coloma, a punt per al gran derbi al Palau

Barça Alusport i Marfil Santa Coloma, a punt per al gran derbi al Palau

Els blaugrana volen seguir líders davant un rival que ja els ha guanyat aquesta temporada Els colomencs aspiren a segellar la seva classificació per a la Copa d’Espanya Els precedents al Palau en els darrers cinc exercicis són favorables al Barça

Aquest dissabte (16.15 hores / Barça TV i Esport3), el Palau Blaugrana viurà un dels derbis més especials, igualats i emocionants de les darreres temporades. Es tracta d’un dels derbis per excel·lència del futbol sala català: el FC Barcelona Alusport de Marc Carmona –actual líder del campionat-  i el Marfil Santa Coloma de Xavier Passarrius –setè classificat.

Molts són els al·licients que envolten aquest matx corresponent a la dotzena jornada de l’LNFS. Quan queden dos partits perquè es tanqui la primera volta de la fase regular, la que marca quins són els vuit primers classificats que tenen el dret de jugar la Copa d’Espanya, els blaugrana són líders incontestables amb sis punts d’avantatge sobre l'Inter Movistar i ElPozo, mentre que el Marfil Santa Coloma és setè ara mateix, amb força opcions de poder ser a Alcalá de Henares del 21 al 24 de febrer.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els de Marc Carmona només han pogut entrenar-se plegats aquesta setmana a partir de dijous. Els compromisos internacionals han fet que Lin, Aicardo i Cristian hagin estat amb la selecció espanyola, mentre que Sergio Lozano, que davant el Gáldar es va fer una revinclada al turmell, i que tota la setmana ha tingut molèsties, estarà a punt per al partit. L’única baixa dels barcelonistes, coberta per Eric Martel, és la de Wilde.

En el bàndol blaugrana val la pena destacar els tres golejadors que ara mateix situa el millor equip de la Lliga entre els 15 primers ariets del campionat. Es tracta de Lin i Lozano, que sumen vuit gols cadascun, i d'Ari Santos, que ja n'ha marcat set. Val la pena fer un punt i a part amb aquest darrer jugador. El tanca brasiler que juga amb el ‘4’ a l’esquena, el tercer capità de la plantilla està en un moment excels de forma.

El rival

L’equip de Xavi Passarrius, entrenador que havia estat al FC Barcelona, passa per un bon moment de joc i resultats. Els seus partits solen desenvolupar-se en base a una gran porteria –aquest curs ha arribat Chico d’ElPozo- i a un gran golejador com Dani Salgado. El jugador català, que ha passat dues temporades també a Múrcia- ha tornat a casa i s’ha convertit, a banda de en el Pitxitxi actual de la Lliga, en el principal referent d’un equip que juga amb intensitat i ambició, i que contra el Barça, com ja es va demostrar a la Copa Catalunya, es va acabar imposant per 3-2  amb gols d’Adolfo (2) i del mateix Salgado. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut