Barça Alusport i ElPozo Múrcia jugaran la seva cinquena final

Barça Alusport i ElPozo Múrcia jugaran la seva cinquena final

Catalans i murcians juguen al País Basc la segona final de temporada En totes, el campió sempre ha estat el FC Barcelona Alusport La més recent, la final de la Copa d’Espanya a Alcalá de Henares

El FC Barcelona Alusport i ElPozo Múrcia han jugat quatre finals al llarg de la seva història: la final de la Copa d'Espanya del 2011, a Segòvia; la final de la Copa del Rei de la temporada passada, jugada a Antequera; la final de la Lliga (jugada entre el Palau i el Palacio de los Deportes de Múrcia), i la final de la Copa d’Espanya d’aquesta temporada, jugada a Alcalá de Henares.

En els quatre casos, el triomf final va caure del bàndol blaugrana. Ara, els de Duda tindran una nova ocasió per trencar aquesta hegemonia. Dissabte que ve, a Irun (21.00 hores) catalans i murcians es tornaran a veure les cares a la final de la Copa del Rei, la tercera que juga de forma consecutiva el Barça Alusport.

Antequera, Barcelona i Múrcia

La temporada passada, aquests dos grans del futbol sala estatal van jugar dues finals. La primera, també per aquestes dates (15 de maig del 2012), es va jugar a Antequera, en un pavelló que no estava preparat per a la disputa d’una final a causa de l’alta temperatura i el mal estat de la pista. Sortosament, cap dels jugadors dels dos equips va prendre mal i es va poder veure un bon espectacle amb triomf blaugrana (6-3).

L’altra ‘final’ que van jugar aquests dos conjunts va ser la de la Lliga. Els blaugranes es van acabar imposant en un apassionant cinquè partit jugat a Múrcia després de disputar quatre partits més abans, en un play-off final que va començar també a Múrcia, i després va veure dos partits de forma consecutiva al Palau Blaugrana de Barcelona.

Alcalá, l'últim record

L'últim record d’una final jugada entre ElPozo Múrcia i el FC Barcelona és ben recent. Parlem del 24 de febrer passat, parlem de la final de la Copa d’Espanya jugada a Alcalá de Henares i guanyada pels barcelonistes (4-2) en una final espectacular que va tenir en el capità Jordi Torras un dels grans protagonistes del matx, ja que va ser l’autor de tres dels quatre gols de l’equip de Marc Carmona. Els altres jugadors destacats van ser Paco Sedano i Fernandao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut