fcb.portal.reset.password

Ari Santos tornarà aviat / FOTO: Arxiu - FCB

Ari Santos és la gran notícia de la setmana a les files del FC Barcelona Alusport. El tanca brasiler ja treballa dur per estar a punt de cara a la final de la Copa del Rei d’Irun d’aquest dissabte. El ‘4’ del FC Barcelona treballarà tota la setmana perquè divendres Marc Carmona compti amb ell a l’hora de confeccionar la llista de convocats que s’enfrontaran a El Pozo Múrcia.

Dilluns, entrenament amb el filial

Malgrat que aquest dilluns el primer equip no es va entrenar, Ari Santos sí que ho va fer amb el FC Barcelona Alusport B, l’equip que entrena Andreu Plaza. El jugador té entre cella i cella poder ajudar l’equip aquest proper dissabte i no hi ha res millor que tornar amb un final de la Copa del Rei davant el rival per excel·lència aquestes dues darreres temporades, El Pozo.

Ari Santos va caure lesionat a les semifinals de la Copa d’Espanya, en el partit contra el Santiago Futsal. A les acaballes del matx, el jugador brasiler del Barça Alusport va notar una forta estrebada a la seva cama esquerra. Després de les proves que se li van practicar a Barcelona es va diagnosticar una ruptura completa de la inserció proximal del múscul recte anterior de la cama dreta. Ari va passar pel quiròfan i des d’aleshores ençà ha treballat de valent per estar a punt. 

L’equip marxarà divendres a Donosti

El FC Barcelona Alusport marxarà divendres vinent a les 18 h cap a Donosti. L’equip s'entrenarà de 10.30 a 12 h al Palau. Marc Carmona farà roda de premsa posteriorment amb un jugador i a la tarda l’equip viatjarà cap a Irun. La final es juga el dissabte 11 de maig a les 21 h i el Barça Alusport tornarà cap a Barcelona diumenge a primera hora del matí.

Tornar a dalt