fcb.portal.reset.password

Ar i Lozano, dos dels pilars del Brasil i Espanya, respectivament / FOTO: FCB

Són dos dels pilars de les seleccions del Brasil i Espanya que demà es veuran les cares a la final del Mundial. De moment ja se les han vist, virtualment parlant, a la web del Club www.fcbarcelona.cat . Sergio Lozano i Ari Santos responen les mateixes preguntes quan queden poc menys de 24 hores per jugar una final d’un Campionat del Món.

Com se senten 24 hores abans de la disputa de la gran final? Estan neguitosos? O potser és més sentit de la responsabilitat?

Ari: “Tinc moltes ganes que arribi l’hora del partit. Ens havíem marcat com a objectiu arribar a aquesta final i ho hem aconseguit. Ara, del que es tracta, és de gaudir-la el màxim possible. Jo m’ho penso passar molt bé.”

Lozano: “En primer lloc em sento molt feliç per haver pogut arribar a disputar una final de la Copa del Món. El que no puc negar és que sento la responsabilitat, i estic neguitós perquè sé que representem tot un país que ens està enviant missatges de suport. Però nervis, el que es diu nervis, no en tinc. Més que res és impaciència, ganes de jugar aquesta final, que és tot un somni per a qualsevol jugador!”
 
S’ha complert tot el que tothom esperava? Ha estat fàcil arribar a la gran final o ha estat molt més complicat del que la gent pot pensar?

Ari: “Crec que tothom esperava de nou una final Brasil-Espanya. Malgrat que sí que és cert que les altres seleccions han fet un pas endavant i han millorat, no tinc cap dubte que nosaltres i Espanya continuem sent les millors. Per a nosaltres no ha estat senzill arribar a la final, ja que ens hem trobat amb dues seleccions molt defensives, que sabien replegar-se molt bé i això impedia que poguéssim fer bé el nostre joc.”

Lozano: "S'ha complert el que tothom desitjava i és que s'enfrontin les dues millors seleccions del món, i, a sobre, en una final. En el nostre cas crec que ha estat duríssim arribar-hi, ja que ens hem enfrontat a gairebé totes, per no dir totes, les grans potències del futbol sala actual com són l'Iran, Itàlia, Rússia i ara el Brasil, sense comptar l'amfitriona."

Què és el que més els amoïna del rival i qui pensen que és l’equip favorit en aquesta final?

Ari: “No crec que hi hagi un clar favorit. Penso que les forces estan igualades al 50%. D’Espanya em preocupa tot. Tenen una gran selecció. Molt completa, amb grandíssims jugadors.”

Lozano: "Bé, d'ells ens preocupa tot en general, perquè crec que tenen grans jugadors i grans individualitats. Penso que la final serà molt igualada i que hi ha un 50% d'opcions per a cada equip. Això sí, m'agradaria destacar el gran nivell exhibit per jugadors com Gabriel, Ari o Neto."

Els agradaria ser decisius? Què creuen que pot marcar aquesta final?

Ari: “Per la meva manera de jugar és complicat que sigui decisiu. El que més desitjo és ser campió! Pel que fa al partit, tinc força clar que qui cometi menys errades serà el qui s’endurà el títol. El matx es decidirà per petits detalls i espero que sigui una gran final i que tots els que la veieu des de casa la pugueu gaudir.”
 
Lozano: "M'encantaria tornar a ser decisiu com a l'Europeu, encara que prefereixo no ser-ho i poder ser campió del món que, al cap i a la fi, és el que compta i per al que un treballa. Pel que fa al matx, crec que una de les nostres millors virtuts és que som un EQUIP en majúscules. Cada dia en destaca un de diferent, no hi ha estrelles i el que marcarà la final seran els petits detalls, perquè és en partits tan igualats com aquests on passen aquestes petites coses. Tinc una confiança plena en els meus i hi ha un gran desig de tornar a estar a dalt de nou."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();