fcb.portal.reset.password

Ari Santos / FOTO: ARXIU FCB

A la infermeria del FC Barcelona Alusport se li ha girat feina els darrers dies. Divendres passat Ari Santos va ser intervingut amb èxit de la lesió que va patir al partit de semifinals de la Copa d'Espanya contra el Santiago Futsal. Dissabte, en el matx que l'equip de Marc Carmona jugava a Burela, Jesús Aicardo va rebre una forta entrada al turmell esquerre que el va obligar a retirar-se del partit. Un cop a Barcelona se li van fer proves complementàries per valorar l'abast de la lesió i es va poder observar que té un esquinç a la sindesmosi del turmell esquerre. El jugador gadità serà baixa davant el Caja Segòvia i la seva evolució en marcarà la disponibilitat de cara als propers compromisos de l'equip.

La recuperació d'Ari

El jugador estarà les tres primeres setmanes amb la zona intervinguda immobilitzada. Ara mateix Ari Santos fa repòs al seu domicili i es mou amb crosses i amb una fèrula que li immobilitza la part del genoll. L’objectiu és que el tendó intervingut se soldi a l'os. A partir de la tercera setmana es començarà a donar mobilitat a la zona afectada amb la finalitat d'anar-ne enfortint paulatinament la massa muscular.

Igor, alta mèdica; Sedano, millora progressiva

No tot són males notícies a la primera plantilla del FC Barcelona Alusport. Igor ja té l'alta mèdica després d'haver superat una lesió complicada que es va fer en una forta topada amb un jugador del Marfil Santa Coloma quan es va disputar el derbi català al Palau. El jugador brasiler ja s'entrena amb el grup i podrà estar a disposició de Carmona per si aquest estima oportú el seu concurs contra el seu exequip, el Caja Segòvia.

Finalment, Paco Sedano s'està incorporant a poc a poc a la dinàmica de grup. Després de la lesió al genoll -tendinopatia rotuliana- patida a la final de la Copa d'Espanya contra ElPozo, el porter de Móstoles es va perdre el partit de Lliga a la pista del Burela. Malgrat que el cos tècnic segueix comptant als entrenaments amb el porter del filial Chema Mella, s'espera que, si l'evolució és bona, Sedano pugui entrar a la convocatòria per jugar contra el Caja Segòvia.

Tornar a dalt