fcb.portal.reset.password

Fernandao, un dels pilars de la selecció espanyola / FOTO: Fifa.com

Aquest dijous comença el Mundial més blaugrana. El Mundial de Tailàndia de futbol sala és el millor aparador possible perquè el món s'adoni de la grandesa d’un club com el nostre ,que aporta, ni més ni menys, que 10 jugadors.

El Brasil serà el primer dels equips que, en clau blaugrana, debutarà aquest dijous 1 de novembre. Ho farà a les 15.00 hores (hora catalana) davant el Japó en el partit més atractiu que obre aquest Campionat del Món.

Cristian, Fernandao, Lozano, Torras, Aicardo i Ari es mullen

Sis dels blaugranes que seran a Tailàndia, cinc d'ells integrants de la selecció espanyola i un del Brasil, parlen de les seves emocions hores abans de l’inici d’aquest Mundial. Per a uns, com Jesús Aicardo, és el seu debut en una cita mundialista, per a altres, com Fernandao, és la millor oportunitat que li ha donat la vida després de la lesió que el va apartar de l’Europeu i de la lesió que el va fer ser dubte fins a darrera hora. Finalment, Torras explica que aquest podria ser el seu darrer Mundial com a jugador i que vol gaudir-lo. Finalment, Ari Santos també parla de la igualtat que espera en aquesta cita mundialista.

Cristian Domínguez: “Per mi aquest Mundial pot ser el de les sorpreses. És possible que hi hagi alguna selecció que pugui donar algun ensurt a les seleccions més favorites -espero que no sigui el nostre cas. Per a tots els jugadors del Barça que estem aquí poder aconseguir un Mundial seria el colofó perfecte a un any inoblidable plegat d’èxits (Copa d’Espanya, Copa del Rei, Copa d’Europa, Lliga, Campionat d’Europa de seleccions...)”.

Fernandao:  “El Mundial serà molt especial per mi. Tot el que m’ha passat amb la lesió fa que el ser aquí sigui doblement valorat. Espero poder tornar a l’equip tot el suport que he rebut d’ells aquests dies en forma de bones actuacions. I espero, per descomptat, poder aixecar el títol de Campions del Món!!!”

Lozano: “Espero un Mundial molt igualat. Tres o quatre equips que parteixen com a favorits, però hauran de treballar molt per arribar a la final i guanyar. Personalment espero poder ajudar molt el bloc i, si guanyem, molt millor!!!”.

Aicardo: “Sé que el que us diré sona a tòpic, però per mi guanyar un Mundial seria fer realitat un somni de tota la vida.”

Jordi Torras: “Aquest serà un dels Mundials més competits i difícils. La millora de moltes seleccions farà que no sigui cosa de dos –en contra del que molts puguin pensar. L’exigència serà gran, però els que portem anys a la selecció sabem que aquest equip afronta aquests campionats amb experiència, dedicació i, sobretot, amb il·lusió de poder guanyar un altre Campionat del Món! El primer partit és contra l'Iran, sota el meu parer una de les cinc o sis favorites al títol. Ja està bé que ens trobem amb un rival tan complicat al principi, perquè això ens durà a ser competitius des d’un principi. Podria ser el meu darrer Mundial que pugui gaudir com a jugador i vull que la competició comenci ja!”

Ari Santos: "Crec que serà el Mundial més igualat de la història. Molts equips han millorat i la veritat que estic content per això. Abans només hi havia Brasil i Espanya com a màxims favorits, però avui en dia crec que hi podem afegir tres equips més. Espero poder guanyar, però per això caldrà que juguem tots els partits com si fossin finals."

Horaris de la primera fase en clau blaugrana

1/11 15.00 hores: BRA – Japó
2/11 11.00 hores: ITA – Austràlia
2/11 15.00 hores: Esp – Iran
4/11 15.00 hores: BRA – Líbia
5/11 13.00 hores: Argentina - ITA
5/11 15.00 hores: ESP – Panamà
7/11 11.00 hores: Portugal – BRA
8/11 11.00 hores: Mèxic – ITA
8/11 13.00 hores: Marroc - ESP

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();