fcb.portal.reset.password

Albert Canillas amb Marc Carmona / FOTO: ARXIU FCB

Aquest dijous hi ha hagut la tradicional roda de premsa prèvia a un partit de l'LNFS. El rival d’aquest divendres és l’Umacon Saragossa. Albert Canillas ha substituït Marc Carmona davant dels micròfons dels mitjans. El tècnic ha estat absent de l’entrenament per motius personals.

Defensa zonal

El Barça coneix bé l’Umacon Saragossa, un conjunt al qual ja va derrotar a la pretemporada per 4-2, en un partit que es va jugar a la Ciutat Esportiva. L’equip aragonès és un dels pocs que practica la defensa zonal: “El Saragossa és un dels pocs equips que defensen en zona i això sempre crea problemes. Tractarem de controlar-los amb el treball que s’ha fet al llarg de tota la setmana”.

“Hi pot haver moltes claus de cara al partit de demà, però crec que el més important és anar recuperant sensacions, ser ambiciosos i mantenir les ganes d’anar a buscar cada pilota. Segur que, aleshores, estiguem més o menys encertats, aconseguirem la victòria”, ha afegit Albert Canillas.

Línia ascendent

“La línia de l’equip va de menys a més. Som conscients que no estem en el nostre millor moment, però el més important és que el treball està sent bo i l’actitud dels jugadors està sent molt bona i això és l’únic que ens amoïna”, explica el segon entrenador del FC Barcelona Alusport.

Viure el present

Finalment, Canillas també ha comentat que cal viure el present i oblidar-se de tot el que s’ha guanyat, ja que “a l’esport d’elit ja se sap que el que has fet abans ja no serveix de res”. “El més important és el dia d’avui i de poc serveix mirar molt més enllà. Ara per ara només pensem en el partit de demà, tractarem de guanyar-lo”, ha afegit.

Objectiu: Final a Quatre

Albert Canillas també ha parlat d’una hipotètica presència del seu equip a la propera Final a Quatre: “Un dels objectius nostres és la classificació per a la Final a Quatre. Tenim grans jugadors i hi anem amb màximes expectatives i amb confiança màxima per sortir victoriosos d’Eslovènia”.

Tornar a dalt