fcb.portal.reset.password

Jordi Torras, Paco Sedano i Sergio Lozano a l'entrenament d'ahir a Múrcia /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

A poques hores de començar el cinquè i definitiu partit de la final pel títol de la LNFS, el porter del FC Barcelona Alusport, Paco Sedano, ha volgut destacar la necessitat que tot l’equip es mostri unit per poder guanyar. Després de la derrota en el quart partit, Sedano assegura: “No cal donar-hi més voltes. Hem de corregir els errors, perquè més que mai vam perdre pels nostres errors”.

Aquesta nit, a les 21.30 hores (en directe per Esport3, BarçaTV, MarcaTV, LaOtra i 7RM) els jugadors de Marc Carmona lluitaran per poder aconseguir el títol de Lliga que seria la culminació a una temporada històrica.

Confiança en l’equip

Paco Sedano ha estat rotund a l’hora de recordar tot el que ja ha assolit aquest equip i, tot i acceptar la cara de decepció que se’ls va quedar després de la derrota a dos segons del final, Sedano confia en els seus companys: “Aquest equip ha demostrat que en els partits importants hi és i ho donarem tot. No sé si guanyarem, però hi deixarem fins a l’última gota de suor per guanyar el partit”.

Després d’una sèrie molt ajustada, només queden 40 minuts de partit que seran decisius per aclarir finalment qui és el campió de la LNFS.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();