fcb.portal.reset.password

Sergio Lozano celebra la classificació d'Espanya per a la final de l'Europeu (Foto: uefa.com)

Espanya tornarà a jugar una nova final, en aquest cas de l'Europeu que s'està disputant a Croàcia. Es va imposar a Itàlia en la segona semifinal i serà a la final, on jugarà contra Rússia aquest dissabte a les 21.00 hores. En un partit molt treballat, Aicardo va resoldre una jugada d'estratègia després d'una gran acció de Miguelín.

L'equip de José Venancio López optarà al seu sisè anell continental. Mammarella, el porter italià, va treure pilotes impossibles i els llançaments exteriors d'Ippoliti, les genialitats del blaugrana Saad i la guspira de Patías acabaven a les mans de Luis Amado.

Un clàssic a la final

A la final, Espanya jugarà davant d'un altre dels clàssics del futbol sala continental, Rússia, l'únic equip, al costat d'Itàlia, que ha estat capaç de pispar un or als espanyols en un Europeu, després d'imposar-se en la tanda de penals al conjunt espanyol en la final del Campionat d'Europa disputada l'any 1999 a Granada.

LA FITXA

ESPANYA, 1
ITÀLIA, 0

Espanya: Luis Amado, Torras, Kike, Rafael Usín y Alemao -equip inicial- Cristian (ps), Ortiz, Lozano, Lin, Borja, Miguelín i Aicardo.

Itàlia: Mammarella, Forte, Romano, Saad Assis y Fortino -equip inicial- Barigelli (ps), Gabriel Lima, Honorio, Vampeta, Pattias, Ippoliti i Torcivia.

Gols: 1-0, min 7, Aicardo,

Àrbitres: Kovács (HON) i Fernandes Coelho (POR).

Tornar a dalt