fcb.portal.reset.password

Marc Carmona, tècnic del Barça Alusport. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.

L'afició del Barça Alusport no ha faltat a Santa Coloma. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.

Marc Carmona ha valorat la reacció del seu equip després del gol inicial del Marfil Santa Coloma i ha parlat de "victòria justa" a Santa Coloma. El Barça Alusport, al seu parer, ha dominat, "més a la segona meitat que no pas a la primera".

A continuació els reproduïm les paraules del tècnic Marc Carmona:

"Penso que hem dominat més a la segona meitat que no pas a la primera. Ells ens han sorprès al principi, han marcat un gol i han tingut dues bones ocasions, però no ens hem descompost. Des d'aleshores hem tingut el domini, però també és cert que ells esperen força i nosaltres no hem acabat d'arribar al primer temps. A la segona meitat hem fet alguns ajustos, sobretot en l'aspecte defensiu, i crec que hem fet una molt millor segona part. Quan estem bé al darrere, tot l'equip creix".

"Mai no és fàcil jugar contra el Marfil. De totes les vegades que hem guanyat aquí, aquesta és la més clara. Sempre hi ha motivacions especials en un derbi i tot s'iguala. No ens ha ajudat com arribaven ells, després de l'última derrota, buscàvem un punt d'inflexió i al principi ens ha costat molt. En tot cas penso que hem estat superiors al segon temps i que la victòria és justa".

"És clar que es noten les baixes. Els trobem a faltar. Però també demostren la força del grup, que està donant el màxim per cobrir-les. En els moments de dificultats és quan ens superem. En tot cas, estem preocupats i estem fent els màxims esforços per recuperar-los de cara a la UEFA Futsal Cup".

"La part positiva de les lesions és que ens estan permetent donar minuts de qualitat al Marc (Tolrà). Està disputant moments importants de partit i això no és gens fàcil. Estic molt satisfet amb el seu treball i la seva presència és un premi per a tots".

El Centelles, rival a la Copa

Marc Carmona també ha valorat el sorteig d'aquest dimarts de la Copa del Rei, que ha aparellat el Barça Alusport amb l'AE Centelles, un rival de Segona B. "Estic content perquè és un desplaçament proper i perquè jugarem en un escenari on no juguem habitualment. Això farà que gent d'Osona pugui veure l'equip. És un torneig molt maco, amb sorpreses, molt complicat de guanyar ja que es juga a partit únic, i que desperta molta il·lusió al vestidor; som els vigents campions i volem defensar el nostre títol".

Tornar a dalt