fcb.portal.reset.password

Marc Carmona / FOTO: ARXIU FCB

Després de la derrota per 1-6 davant el conjunt murcià en el segon partit de la sèrie final de la Lliga que ha tingut lloc aquest divendres a la nit al Palau Blaugrana, Marc Carmona ha fet autocrítica tot reconeixent la superioritat del rival, tot i que també ha fet referència al fet que la seva plantilla es podria haver merescut algun gol més.

“Hem fet molt poques coses bé. Hem estat malament a pilota aturada, i en les sortides a pressió; en atac posicional, no hem estat especialment fluïts i ens ha fet molt mal en el marcador. Hem anat sempre una mica tard en aquest partit. No hi ha pràcticament res de positiu”, ha indicat l’entrenador de l’equip de futbol sala blaugrana. I ha afegit: “No era el nostre dia, i ells han estat molt millor que nosaltres de forma clara.”

Carmona ha apuntat que el gol de De Bail quan només havien transcorregut vuit segons del partit ha fet molt mal al seu plantejament: “ElPozo s’ha trobat amb un gol molt ràpidament i s’ha sentit molt còmode a la pista. A nosaltres ens ha costat pressionar, teníem precipitació i hem anat a remolc. El partit no ha tingut gaire més història.”

Pensant ja en el partit de diumenge

Malgrat tot, l’entrenador del FC Barcelona Alusport ha recordat la victòria del primer partit a Múrcia i que, per tant, ara per ara l’eliminatòria està empatada. A la vegada, encoratja la seva plantilla a recuperar-se ràpidament per intentar fer-ho millor en el partit d’aquest diumenge, al mateix escenari, que començarà a les 18.30 hores: “És un 1-1 i diumenge tenim un altre partit. Ara ens hem de recuperar per intentar fer-ho millor de cara a aquest compromís.”

Tornar a dalt