fcb.portal.reset.password

Sergio Lozano content amb la seva renovació / FOTO: ARXIU FCB

“No puc estar en un club millor. El Barça m’ha donat tota l’estima i confiança per demostrar que puc valdre”. Així de satisfet estava Sergio Lozano després que s’anunciés dimarts l’ampliació del seu contracte amb el FC Barcelona Alusport fins al 2017. El jugador blaugrana, que acabava contracte la temporada 2013/14, ha vist com el Club li allargava la seva vinculació cinc anys més. “Això em dóna més estabilitat i la tranquil·litat que tothom necessita. Ara em toca centrar-me a jugar.”

Amb 23 anys, Lozano viu el seu primer any com a blaugrana. Amb 33 gols a la Lliga és el màxim golejador de la competició de l’equip. I és que l’adaptació del jugador no ha estat difícil. “M’estic adaptant molt bé a la ciutat. El català l’estic aprenent i ja l’entenc gairebé tot. El clima és molt bo i es donen totes les condicions idònies per ser aquí molts anys”.

Carmona: “És una excel·lent notícia de present i futur”

El tècnic Marc Carmona també ha valorat la renovació de Sergio Lozano. “És una bona notícia per a la secció, de present i de futbol”, ha comentat. A més, també espera que deixi empremta dins el futbol sala del FC Barcelona. “Demostra que està a gust aquí i esperem que marqui una època com a blaugrana”. Tot i la bona temporada que està fent Lozano, Carmona creu que “si ell ho vol serà millor jugador a mesura que passin els anys”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();