fcb.portal.reset.password

Lin, en una acció de joc. Foto:Arxiu-FCB

Un gol del blaugrana Lin, el que va fer en la novena jornada de l'actual temporada contra el Triman Navarra al Palau, ha estat triat com el millor gol de l'any 2011 en una enquesta realitzada per l'LNFS al seu lloc web. El gol de Lin ha estat escollit amb el 38% dels vots.

Un gol de bandera

El 28 d'octubre del 2011 el FC Barcelona Alusport jugava al Palau davant el Triman Navarra. Els blaugranes es va imposar per un còmode 7 a 2 i Lin va marcar dos gols.

El primer va significar el 3 a 0 per als homes de Carmona, però la veritable obra d'art va ser el gol que va significar el 5 a 1. Lin va rebre la pilota de Fernandão i es va emportar la pilota amb la cama dreta per finalitzar amb una precisa vaselina amb la cama esquerra.

L'any 2011 ha estat un gran any per a Lin. Incorporat a la disciplina blaugrana a l'inici de la temporada 2010/11, el segovià va aixecar la Lliga Catalana, la Copa d'Espanya, la Copa del Rei i la Lliga, a més de contribuir a la classificació del FCB Alusport per a la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup.

Sergio Lozano, segon millor gol

Un gol de l'actual jugador blaugrana, Sergio Lozano, ha estat escollit el segon millor gol de l'any 2011. Va ser la temporada passada, jugant aleshores a les files del Caja Segovia, quan Lozano va finalitzar una jugada fantàstica dels castellans. Aquest, doncs, ha estat el gol triat, amb un 33,2% dels vots dels visitants del web de LNFS.

Jordi Campoy a Cartagena

El jugador del FC Barcelona Alusport B Jordi Campoy s'ha incorporat a les files del Reale Cartagena després de desvincular-se de la disciplina del futbol sala blaugrana

Tornar a dalt