fcb.portal.reset.password

Barça Alusport jugarà a Lleida la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup. Foto:Arxiu-FCB

El Comitè Executiu de la UEFA, reunit a Nyon, ha escollit el FC Barcelona com a organitzador de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup i Lleida serà la seu de la competició, superant la candidatura de Moscou. Catalunya acollirà per primera vegada aquesta competició.

Satisfacció al Club

El pavelló Barris Nord de la capital lleidatana serà l'escenari de la competició, del 26 al 29 d'abril. La designació de Lleida com a seu de la Final a Quatre ha estat rebuda amb molta satisfacció.

Javier Bordas, directiu responsable de la secció de futbol sala, ha volgut "agrair l'esforç que han fet tots els estaments del Club per portar la millor competició del futbol sala europeu a Catalunya i a la ciutat de Lleida, i agrair la col·laboració i l'esforç que ha fet la ciutat de Lleida i el seu ajuntament per poder portar aquest esdeveniment a casa nostra". Bordas ha volgut destacar que "portar una competició com la UEFA Futsal Cup a Lleida està dins la voluntat del Club d'apropar el Barça arreu de Catalunya"

Oportunitats per a Lleida

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha manifestat, un cop coneguda la designació de la capital del Segrià com a seu de la Final a Quatre: "Serà un esdeveniment que a Lleida aportarà visibilitat esportiva, visibilitat com a ciutat i donarà oportunitats i activitat per a tots els sectors de la ciutat, en especial a l'hostaleria, la restauració i el comerç. La Final a Quatre dóna oportunitat de coneixement per a la ciutat i és una gran notícia esportiva i de ciutat per a Lleida".

Àngel Ros ha volgut "agrair al FC Barcelona, i en especial al seu president, Sandro Rosell, i la seva Junta Directiva, per haver proposat Lleida com a seu de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup".

Amb el suport de la 'gent blaugrana'

Des de la vessant esportiva, tant Marc Carmona, entrenador del FC Barcelona Alusport, com Javi Rodríguez, capità de l'equip, s'han mostrat molt satisfets per l'elecció de Lleida.

Per a l'equip és una gran notícia, ja que tindrem la possibilitat de jugar i veure el millor futbol sala d'Europa i a la vegada la nostra gent ens podrà fer costat", ha afirmat Marc Carmona.

Per la seva part, el capità Javi Rodríguez, un home que té ja la UEFA Futsal Cup en el seu palmarès, ha definit l'elecció de Lleida com "una excel·lent notícia, ja que tindrem l'oportunitat d'oferir un gran espectacle a la gent blaugrana d'arreu de Catalunya".

Feina d’equip

La feina feta conjuntament entre l'Ajuntament de Lleida i el FC Barcelona ha estat destacada pel gerent de la secció de futbol sala, Xavier O'Callaghan. "Crec que hem fet una bona feina. L'Ajuntament de Lleida ha presentat molt bé les seves instal·lacions, les seves opcions d'allotjament, infraestructures i activitats que s'hi poden realitzar. Estem d'enhorabona", ha explicat O'Callaghan.

Tornar a dalt