fcb.portal.reset.password

Marc Carmona i Javi Rodríguez, acompanyats pel president del Club, Sandro Rosell, han lliurat la Copa de Campions d’Europa al Museu / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Els Dracs han volgut acompanyar l'equip de futbol sala / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El Museu del FC Barcelona ja té una Copa més. Una de ben especial. La UEFA Futsal Cup aconseguida a Lleida aquest cap de setmana. Es tracta, a més, de l’únic trofeu de Campions d’Europa que faltava a les seccions del Club i es va aconseguir en una final molt emocionant davant el Dinamo de Moscou.

Rosell, al costat dels campions

L’acte ha començat a un quart de dotze del matí i ha comptat amb la presència del president del Club, Sandro Rosell. Marc Carmona i Javi Rodríguez, que ha estat l’encarregat de dipositar la Copa en un espai nou i més ampli creat pels responsables del Museu, també han tingut el suport d’un grup reduït dels Dracs, grup d’animació que va ser clau en la consecució del títol de Campions d’Europa. El president Rosell així ho ha volgut destacar en les paraules que ha pronunciat en aquest acte al Museu del Club: “Un dels tres gols que va marcar l’equip a la final va ser vostre”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();