fcb.portal.reset.password

El capità Javi Rodríguez, el directiu Javier Bordas, el tècnic Marc Carmona i el gerent Xavi O'Callaghan abans de la roda de premsa. Foto: Miguel Ruiz - FCB.

La ronda Elit de la UEFA Futsal Cup té lloc al Palau Blaugrana del 17 al 20 de novembre. El FC Barcelona ja prepara tota la logística que envolta un esdeveniment com aquest. A nivell esportiu, l'equip també aposta fort per una competició de prestigi i "que és la única que falta en el palmarès", com ha recordat Javier Bordas, el directiu responsable de la secció. A més, hi ha la possibilitat que el Barça demani organitzar la Final a Quatre sempre que l'equip passi aquesta ronda.

Favorits però respectant el rival

A més de Javier Bordas, l'acte de presentació ha comptat amb l'entrenador del Barça Alusport, Marc Carmona, i el capità de l'equip, Javi Rodríguez. Els dos han assumit el paper de favorits dels blaugranes però no volen menystenir ningú. En una fase com aquesta, en què només es classifica el primer, cal tenir màxim respecte. A més, equips com el conjunt txec de l'Era Pack Chrudim han agradat molt a l'entrenador blaugrana. De la resta d'equips, encara està recollint informació.

També cal tenir en compte que el Barça Alusport té alguns jugadors amb problemes físics. "Esperem que tots estiguin bé, que siguin alta com a mínim. No estaran al màxim de condicions però ja em conformo", assegura Carmona.

Javi Rodríguez apel·la a l'afició: "El Club ha fet un gran esforç. També l'hem de fer nosaltres. Però sobretot hem de gaudir tots plegats: els jugadors, els directius i, per descomptat, l'afició".

Rodríguez és un dels jugadors amb més experiència a la Copa d'Europa. Hi ha participat en quatre ocasions i ha guanyat tres títols. "Hi ha gent que no l'ha jugat mai i tirarà d’il·lusió. És una oportunitat bonica per a tots", afirma el capità.

Preus molt assequibles

A partir del 10 de novembre es posen a la venda les entrades per jornada i els abonaments per a tota la fase. Els preus són molt populars. Cal recordar que els Amics del Futbol Sala tenen entrada gratuïta. Els 1.000 primers socis, sense abonament de temporada, que passin per taquilles tindran també abonament gratuït.

Els preus dels abonaments per als tres dies és de 9 euros per als socis i 19 euros per al públic en general. Aquests abonaments només es poden comprar a taquilles. Les entrades per dies són a 5 euros (socis) i 9 euros (no socis). Les entrades tant es poden adquirir a taquilles com al web.

Tornar a dalt