fcb.portal.reset.password

El Comitè Executiu de la UEFA ha escollit Lleida com a seu de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup. Foto:www.uefa.com

El Comitè Executiu de la UEFA, reunit a la ciutat Suïssa de Nyon, ha escollit Lleida com a seu de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup. El FC Barcelona Alusport exercirà d'amfitrió de la màxima competició de clubs del futbol sala europeu.

El millor futbol sala d'Europa

Lleida acollirà l'11a edició de la UEFA Futsal Cup. La competició es va iniciar la temporada 2001/02 i serà la primera vegada que la seu recagui a Catalunya, coincidint amb la primera classificació del FC Barcelona per a la competició i per a la Final a Quatre.

Marca Futsal d'Itàlia, Dinamo de Moscou de Rússia, Sporting Club de Portugal i FC Barcelona Alusport seran els equips que disputaran la Final a Quatre, durant el darrer cap de setmana d'abril.

El palmarès de la competició

La UEFA Futsal Cup és una competició que ha estat dominada per equips de l'LNFS i Rússia. L'Interviú, en 3 ocasions, i el Playas de Castelló, en dues, són els equips més llorejats.

El Dinamo de Moscou i l'Ekaterinburg l'han guanyat una vegada cadascun. Els italians del Montesilvano, els portuguesos del Benfica i els belgues del Charleroi completen la llista de guanyadors.

Tornar a dalt