fcb.portal.reset.password

L'Azkar Lugo va guanyar al Palau la temporada passada. Foto: Arxiu FCB.

Des del mes de desembre de l'any 2009, el Barça Alusport només ha perdut un partit al Palau en Lliga regular. Va ser el passat 4 de març, quan Azkar Lugo, precisament el rival de demà dels homes de Marc Carmona, s'imposava per 1-3.

Els gallecs van ser l'únic equip que va vèncer en territori blaugrana en tota la temporada, juntament amb un Caja Segovia que va esgarrapar una victòria al playoff final de Lliga. "Haurem d'estar ben pendents per evitar que es repeteixi la història", assegura el porter Paco Sedano, que no va poder evitar aquella derrota, karcada per l'espectacular actuació del porter Mendiola i la falta de punteria blaugrana. "Suposo que repetiran plantejament; esperar-nos per intentar aprofitar qualsevol errada nostra", afegeix.

El porter madrileny del Barça Alusport assegura que "l'equip es troba bé" i que cal tenir paciència en aquest principi de temporada: "Ara és època de polir errors i agafar ritme". Sedano acaba dient que es troba a plena disposició del tècnic: "Si ho considera oportú, estic preparat per ajudar l'equip".

Baixes importants

Azkar Lugo ha canviat de tècnic (Diego Ríos) mantè la filosofia dels últims anys, basada en els joves jugadors del seu planter. Els principals canvis respecte la temporada passada són les baixes de Mendiola (Puertollano), Matamoros (Inter) i Adri (El Pozo), tres peces claus que han estat substituides per jugadors joves amb ganes de fer un salt de qualitat.

Visita de Lincoln Silva

Durant la sessió d’aquest dijous els jugadors del Barça Alusport han rebut la visita de l'exjugador brasiler Lincon Silva, que ha saludat els seus antics companys (com ara Jordi Torras i el delegat Paco Arjona) i també amics personals, com ara el capità de l’equip d'handbol, Lazslo Nagy, amb qui ha conversat una bona estona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();