fcb.portal.reset.password

Javi Rodríguez, protagonista a Santa Coloma. (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

El blaugrana Javi Rodríguez va tornar a tenir un paper especial en el derbi català del futbol sala. El capità blaugrana va marcar el primer gol del Barça Alusport, als set minuts de joc i després que el Marfil obrís el marcador amb una diana d'Adolfo. El gol blaugrana arribava en el moment idoni i trencava el domini dels locals en els primers minuts de joc.

Javi Rodríguez es va mostrar satisfet amb la seva participació en el guió del partit, perquè ha estat un punt d'inflexió, però destacava també el mèrit de l'equip blaugrana. "Hem estat clarament superiors, tant col·lectivament com individualment. Tot i les baixes hem demostrat que som un equip molt sòlid", afirmava el capità del Barça Alusport.

Pel blaugrana, aquests derbis són especials, ja que va començar la seva carrera esportiva a Santa Coloma. "Vaig sortir d'aquí i sé molt bé que és una pista complicada, són capaços del pitjor i el millor en uns minuts. A més, és un derbi i ells amb el Barça sempre juguen més motivats", recorda Javi Rodríguez.

Tornar a dalt